sad kad sam bio u M.Središću u povratku sam vidio poljoprivrednu radnju (kod) Karlovca,neznam kako se tačno zove i vidio izložene nekoliko MTK.
sad me j..i ako znam.....:scratch...da nije Mateša commerce u draganiću..:scratch
seljačić , ovo je ljepa igračka , vjerojatno nije ni skupa (nadam se)
Ne znam ništa o njoj kaj ne zna goolge ..provjeri dostupnost priključka prije nego napraviš selekciju .
vjerujem da ima okretne ručke pošto razmišljaš o malčeru .
Uz vočnjak dobro uspjevaju guske , tako zaokružiš ekološku proizvodnju ..možda i pokoja ovca nađe mir unutra itd.
Jel se ti iz Gradačca još uvijek proizvode? skužio sam da je "domaći" jer na frezi piše nešto po domaću.
Vidim da su pametno rješili poteznicu za prikolicu, tako možeš vozit prikolicu i frezu zajedno.
seljačić to za kosit u brdu nije, pretpostavljam da ima diferencijal a vidim da nema kočnice, pa kako bi ti s tim manevrirao oko vočki, ova kvrga od dizel motora kad se zakrenu ručke da se ide kosit pa još ubrdo morat ćeš stalno držat da ti se motokultivator ne prevrne unazad i to jako, moja pretpostavka. Probat ga s kosom u brdu pa ako ne ide kako očekuješ lijepo dalje traži.
Malo su mi nježni kuplung i getriba za taj motor...pogotovo jer pogon kotača izgleda kao da je preko puža i pužnog kola. Ima li diferencijal i šperu?
Istina, ovaj MTK ima brzi priključak freze, no ima samo 4 noža po flanđi i nekak mi cijeli stroj djeluje slabašno u usporedbi sa Super Specijalom.
Može li imati pogonsku prikolicu?
Koliko ima brzina kardana?
Koliko ima brzina i kak su raspoređene?
Ima još pitanja. Ako nema kočnice, znači da ima samokočni puž poput Mondiala. To NIJE dobro za tak veliki stroj i to neće dugo trajati. Videl sam na jednoj Muti Maestral kak izgleda pužno kolo pri korištenju pogonske prikolice - nema zubi.
Jest da je motor izvrstan, ali ja bi ipak bježal od toga. Ne prodaje se bez veze gotovo novi stroj u pol cijene.
Ja sam imao nekad takav Lombardini dizel motor od 14 KS, ugrađen na daleko veću i jaču getribu motokultivatora, s dva izvoda kardana. Donji kardan bio je sinhroniziran s mjenjačem, služio je za pogon kardanske prikolice. Gornji kardan vrtio se sinhrono s radilicom.
Ali to je bio stroj kojeg bi u vinogradu morali držati dvojica kod frezanja, tako da nam je uglavnom služio za prijevoz. Nešto vrlo slično ovome, plus prikolica s kardanskim pogonom.
Ovo je slika tvog nekadašnjeg stroja?...pa ovo je kolko ja vidim kopačica, a ne MTK
bio sam opet kod tipa.on je nakupac.nezna ništa o njemu.plug i kosa su novi,niti lak nije spao sa njih,frezu ste vidjeli. koliko sam vidio ima kočnice na oba točka,brzine nemogu odgonetnuti jer ih ima dvije ili tri u oba smjera,bar tako meni izgleda.ručke se okreću. ima samo jedan kardanski izlaz na kojeg se kači ili prikolica ili priključci.na svim priključcima piše ista firma iz gradačca.Malo su mi nježni kuplung i getriba za taj motor...pogotovo jer pogon kotača izgleda kao da je preko puža i pužnog kola. Ima li diferencijal i šperu?
Istina, ovaj MTK ima brzi priključak freze, no ima samo 4 noža po flanđi i nekak mi cijeli stroj djeluje slabašno u usporedbi sa Super Specijalom.
Može li imati pogonsku prikolicu?
Koliko ima brzina kardana?
Koliko ima brzina i kak su raspoređene?
Ima još pitanja. Ako nema kočnice, znači da ima samokočni puž poput Mondiala. To NIJE dobro za tak veliki stroj i to neće dugo trajati. Videl sam na jednoj Muti Maestral kak izgleda pužno kolo pri korištenju pogonske prikolice - nema zubi.
Jest da je motor izvrstan, ali ja bi ipak bježal od toga. Ne prodaje se bez veze gotovo novi stroj u pol cijene.
Ja sam imao nekad takav Lombardini dizel motor od 14 KS, ugrađen na daleko veću i jaču getribu motokultivatora, s dva izvoda kardana. Donji kardan bio je sinhroniziran s mjenjačem, služio je za pogon kardanske prikolice. Gornji kardan vrtio se sinhrono s radilicom.
Ali to je bio stroj kojeg bi u vinogradu morali držati dvojica kod frezanja, tako da nam je uglavnom služio za prijevoz. Nešto vrlo slično ovome, plus prikolica s kardanskim pogonom.