seljačić
Aktivni član
- Tu od
- 8 Velj 2009
- Poruka
- 2,154
Ja kupio zanon malčer za labinca tsm 600, javim dojmove.
kolko si platio i gdje?
nemoj da dugo čekamo te dojmove
kolko si platio i gdje?
nemoj da dugo čekamo te dojmove
koji labinac
special ili mondial?
60cm i mondial moze terat
ajd iznesi dojmeove i ako meze stavi pokoju sliku
ja bi ti drage volje odgovorio ali nemam iskustva s njim pa bolje da ne pisem.
a ostali...:roll: neznam...mozda su malceri slabije zastupljeni pa nisu znali kaj da napisu.
koji motor imas? 3ld510 ili lda450?
U messisu, cijena je ova navedena manje 5% za gotovinu. Požurio sam sa kupnjom jer im cijena od veljače ide gore ( 5-10%). Za sad bude na mirovanju, ali u veljači kad zatopli budem čistio jedan zapušteni vočnjak, pa budemo vidjeli kakav je u praksi. Ovak izgleda ko bombon.
Btw opčenito cijene rastu da je to katastrofa. Treba sad kupiti repromaterijal, a i sve ostalo ako se može. Kaže mi jedan trgovac da gotovo nema artikla koji naručuju a da cijena nejde gore.
ti ko političar,nereče nam cijenu
:lol::lol:
http://www.messis.hr/pdf/MESSIS_poljoprivreda_cjenik2010 114PRO.pdf
Ako imaju na lageru vjerovatno možeš spustiti cijenu za keš za još par postotaka.
zar se može kod njih direktno kupiti?
Invertor.
Neki ga mondijali iGOLDONIji imaju tvornički.Za one koji nemaju postoji ugradbeni njega se stavlja između motora i getribe (ako ga usrijen iskopat poslikat ću ako ne možda iman koje upustvo.)
Nisan danas uspil "iskopat"pa evo iz knjige
Jasna je stvar da je to napisano tak da se ne bi igrali s tim .Onaj tvornički invertitor se može bez problema šaltati dok motor radi.
SAMO TREBA KUPLUNG BITI ODVOJEN (pritisnut).
Probal sam i ovo, samo je poklopac freze bil dignut. Štel sam izmlatiti drač u goricama, ali se freza presporo vrti, tak da ga je samo namatala na nože.Jasna je stvar da je to napisano tak da se ne bi igrali s tim .
Kad se prebaci inverter treba okrenuti ručke , inaće imammo situaciju da freza radi "u rikverc" ..pa si možeš pofrezati noge .
...
Prodal sam Mondiala prije nego sam nabavil getribu. Mislim da bi trebalo okretati. Ja sam to zamislil tak da se ostavi getriba u položaju kao na Fići (jer inače treba okretati birač brzina) a lancem povezati kardan sa spojničkom osovinom.J...
Rekao si na mundijala odfićeka , treba oretati smjer ili dobro vrti ?
Pretpostavlja da je sve bilo kao na fići , poluosovine , dif , sve?
Ma nije niti bil :rolfer:To je onda da prostiš drek artyman:
Prodal sam Mondiala prije nego sam nabavil getribu. Mislim da bi trebalo okretati. Ja sam to zamislil tak da se ostavi getriba u položaju kao na Fići (jer inače treba okretati birač brzina) a lancem povezati kardan sa spojničkom osovinom.
Zašto? Zbog veće prohodnosti. Od Spačeka ili Dijane je bilo jako teško naći.Čovik !!!!!
Zašto od fićeka getriba? I ktome još okrećat ! Pa imaš puno boljih rješenja i ništa ne trebaš kemijat nego samo sitnice pripasat.Razmisli malo.