djukic
Novi član
- Tu od
- 24 Lis 2017
- Poruka
- 4
Hvala svima na odgovorima,moram napomenut da je zemlja poprilicno laka za obradjivanje,svojevremeno je fergo mali vukao dvije brazde i to u drugoj bez ikakvih problema,sto se cicre tice znam da je jako nezahvalna za kupovinu dobrog traktora,ali to je na raspolaganju... Ako mi bude islo po planu sve za par godina cu uzet i jace nesto,zanima da li mo neko moze reci nesto vise o torpedo 7506 od potrosnje pa tako redom sve... A sto se tice ursusa i ulaganja u njega ne isplati mi se jer sam pricao sa svojima kod nas je 20 godina hidraulika je radjena vise puta svaki put kad se uradi funkcionise najvise mjesec dana i onda opet po starom,zavrsio sam bas s njim zimsko oranje prije desetak dana i kad dignem hidrauliku plug mi se blaaago vuce po zemlji i skida iza mene centimetar do dva puta do kuce,to nije oranje to je patnja... Toliko o njemu
Ps ja trenutno imam da obradjujem 5 hektara za koju godinu cu uzet u zakup jos 10,imacu neke podsticaje ja vrlo je moguce da cu imat para za neki duplak i veci traktor prije nego uzmem u zakup zemlju konkretno trazim zamjenu za ovog ursusa i taj traktor nekad kasnije da ostane u domacinstvu kao manji traktor,pa eto nadam se da sam uspio objasnit svoju situaciju.
Hvala na pomoci,mnogo znaci jer ne znam apsolutno nista znam samo da hocu da se bavim tim i et..
Ps ja trenutno imam da obradjujem 5 hektara za koju godinu cu uzet u zakup jos 10,imacu neke podsticaje ja vrlo je moguce da cu imat para za neki duplak i veci traktor prije nego uzmem u zakup zemlju konkretno trazim zamjenu za ovog ursusa i taj traktor nekad kasnije da ostane u domacinstvu kao manji traktor,pa eto nadam se da sam uspio objasnit svoju situaciju.
Hvala na pomoci,mnogo znaci jer ne znam apsolutno nista znam samo da hocu da se bavim tim i et..