Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Je u svakom slučaju je bolji hidraulični, to svakako gledaj ako ga uzimaš. A sad neko veli stariji si bolji, pa nisu al iskreno sve je na kaj naletiš, isto ko sa autima. Moj stric ima 445 i nema nikakve brige snjim.
A gle, kak za većinu traktora tak i za njega vrijedi da su do početka 90-tih bili puno kvalitetniji, kasnije je kvaliteta počela padati.
Probat nać neki model plave boje sa kraja 80-tih, oni su išli većinom na zapadno tržište i slove kao kvalitetniji.
Na zetoru pogledat papučice kuplunga, gasa, mjenjač..
Ne mogu gume bit potrošene za 900 sati. Nikako..
Kaj se tiče univerzala ima jako dobro volan složen, i ak su gume napumpane i na mjestu se dobro volani..
Hidraulični imam na U530. 3 put mjenjali ulje, i jednom se klipnjača odšarafila. Drugih problema nije bilo. Skoro 6000 sati odrađenih ima
Što se tiče ovog Zetora, i da jesu originalni radni sati, ja bi se bojao uzeti tako nešto.
Znam za nekoliko slučajeva gdje su zbilja trakori služili za vozanje do pijace i doktora i bili super očuvani i sa malo sati, a kada dođe kod sljedećeg vlasnika i taj ga upregne u posao, motor propiša na sve strane, i izvana i iznutra.
Damirko, 445DT ti baš nebi savjetoval. Taj most je malo nježan,a ti traktori su toliko stari da buš teško našel nekoga u dobrom stanju.
Ak već tražiš, bolje je malo noviji model DTC. Ti obično imaju 4 brzine, ručni kuplung za kardan i nezavisnu ručnu kočnicu. Možeš poiskati i 530/550 (ovaj zadnji je 4-cilindraš).
Moraš znati da su prilično neokretni, jer most ima relativno mali kut zakreta (pogotovo DT).
Svaki traktor s prednjim pogonom ima kočenje prednjih kotača dok je uključen prednji pogon, pa tak i Uni.
Jedan moj susjed je kupil novoga 550dt plavoga, 90i neke godine, i još je novi. 😉
Traktor nema 100 sati ma kakvi, samo manje, jer još se nije odlučil kaj bi delal snjim a neće ga prodati. I tak mu stoji doma ko svi poljoprivredni strojevi, novi ali baš svi novi.
Gledam i te dtc i novije modele 530, nadam se da nisu baš toliko neokretni, to mi je dosta bitno u redovima. Moj ursus je taman dovoljno okretan za malčiranje između redova. Kočenje 4x4 bi mi dosta značilo ako iskoči iz brzine, a to posebno kočenje 4x kod unija onda pada u vodu...
Ako iskoči iz brzine i počinješ panično kočiti, ne smiješ dozvoliti blokiranje zadnjih kotača, jer si onda zaustavil okretanje ulazne osovine prednjeg mosta.
Kad se to dogodi, onda se prednji desni kotač vrti naprijed, a lijevi unatrag i kočenje je znatno slabije. Tada, na travi i mekom blatu kao da kočenja i nema.
Pošto ih ima puno po zagorju, pretpostavljam da su pored AC i sl, najbolji izbor za brdo u tom cjenovnom rangu? Ili ima još koji brand koji sam previdio?
Za ono kaj si naumil ti je i Štore 404 i IMT549 dobar izbor, samo je teško najti neizrabljenoga, jer su najmlađi stari 36 g.
Isto pogledaj rabljen male FIATE 45-66 i slične modele.
Zanimljiv bi ti bil i Zetor 5243, samo ih je teško najti.