Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Ako sve ide dobro i bez stopanja, 3.5 do 4 sata.Ivane kolko ti treba vremena za jutro poorati?
Prošle godine ako se ne varam, prodavao se je jedan 550.11 za cca 8000€.Da tako nešto samo 550.11 ima skroz zatvoren pod
Tako je meni treba traktor koji će godišnje radit 20 hektara obrade zemlje,5 hektara pokosit,posušit izbalirat i izvest 40m drva iz šume,upravo želim traktor manjih dimenzija s prvim pogonom i kolko tolko luksuznom kabinom,ja sam radio sa zetorimaa i meni je to pregabaritan traktorčovjek je prodao 539 i oće duplaka od 55 konja...taj mu je traktor i za orat, i posijat i pošpricat i drva vozit...
ne treba on duplaka sa ogromnim gumetinama, treba mali, okretni, naredni traktor, s malo luksuza u kabini.
ako ima lovu, neka ga uzme, nema to čipova po sebi da se nebi dalo popravit...a i tih 200-300 (ako ga dobro procjenjujem) radnih sati godišnje će ga služit doživotno...
Tako je meni treba traktor koji će godišnje radit 20 hektara obrade zemlje,5 hektara pokosit,posušit izbalirat i izvest 40m drva iz šume,upravo želim traktor manjih dimenzija s prvim pogonom i kolko tolko luksuznom kabinom,ja sam radio sa zetorimaa i meni je to prečovjek je prodao 539 i oće duplaka od 55 konja...taj mu je traktor i za orat, i posijat i pošpricat i drva vozit...
ne treba on duplaka sa ogromnim gumetinama, treba mali, okretni, naredni traktor, s malo luksuza u kabini.
ako ima lovu, neka ga uzme, nema to čipova po sebi da se nebi dalo popravit...a i tih 200-300 (ako ga dobro procjenjujem) radnih sati godišnje će ga služit doživotno...
Lageri su promjenjeni jel su bile loše kvalitete,a gume su imale dobru ripnu al su sastrane ispucale,traktor je u perfektnom stanju i nema puno ulaganja i za njega ima dijelova u hubzin promet i autopoljostrojJedino se ne nadaj da ga budeš ikad više prodal...ako bude problema z njim. Na 600h promijenjeni lageri u prednjem mostu i gume...čudno.
Da ga j...š, ak bi iskal manji traktor to bi bil Universal 530 ili 550DTC. A i oni su za 50...60% te cijene.
Ili pak nekog FIAT-a 55-66, MF-a...