po kojoj si cijeni zadnje plaćo po kgdino kaže:stvarno neznam,ali na tu "povoljniju" cijenu još moraš platit PDV,tak da dođe na isto kao da kupim kod sebe,ali kako je moj stari objasnio na TV-u,nemogu ja skupit toliko teladi odjednom...
Ja kupujem malo težu robu,oko 150 kila,6 mjeseci starosti,i to tele je spremno za silažu i sugurno imuniije na bolesti nego da kupim kod sebe tele od 150 kila koje ima 3 mjeseca hranjeno sa kruhom i jajima,onda je to veliki problem preč na običnu hranu,dok se ovi rumunji hvataju hrane kao blesavi...
Drago mi je da Vam se bikiči sviđaju...
ne,od 250 do 550 on jede najbolje,poslje 600 on stane i više se nerazvija nego samo stari i bere na mast..AGRIPLUS65 kaže:kaj nije naj tezi dio tovljenja od 300 do 600 kg kao da malo zastanu sa dobivanjem kila onda nakon 600 ide opet na nje kilaza :?:
Ako ima jednog ili dva bika a to mu je usputna djelatnost sa kravama,mislim da baš nezna toliko o tome kao ja ,jer ja se bavim samo tovom junadi,tak da večinu znam...AGRIPLUS65 kaže:kod mene tovi samo jedan usputno sa kravami a on sa jednim mesarom to sve rijesava ,tako sam slusal pa sad iskoristil priliku da pitam pametnije.