• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dogodovštine iz naših života

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@zagorje, sad si ubit - kojotu si stisnul zahvalu za komentar, a meni za javno prezentiranje dijeliča moga života ništ?

E, sad ste gotovi - sad budem i @darijusovu ideju obradila literarno, samo moram donjeti odluku jel najprije onu od minute ili onu od ure vremena. (a jbga, kaj se tiče te ure vremena, nije da tolko treba, ali uvijek čitam nešt na wc školjci, ostala mi navika još od dak sam snaha bila, tam sam po cijeli dan morala nešt rditi pa sam tako fino zabušavala i odmorila usput.:icon_weed:)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Zagorje :icon_scratch:
Jadan čovjek, ni kriv ni dužan.... njoj su ionak uvjek krivi krivi. Bitno da nekog gazi :(giggle):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Željkič - pusič na nosič za zahvalu i jedan grdi klep za bodrenje muhača u invazivnoj ofanzivi na mene. -
401528974.gif

A muhač je u nemilosti kod mene tako dugo dok ga ne pomilujem. Hehe......
2801753556.gif

zagorje

Aktivni član
Tu od
4 Lis 2011
Poruka
360
Evo stisnuta zahvala za post @johabici, al ne vidim od @kojota post pa da i njemu stisnem zahvalu zbog kojeg sam prozvan

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ih,, Sergej,,,Sergej,, di si da pročitaš;;;
Koja li je tu inspiracija,,???:(y):

Ajmeeee......koja pohvala........
pa sad, iskreno, na školskom panou bi sigurno bilo izvješeno. Kad bih bila đak, a ne stara baba.::icon_razz:

Ali nemam ništa protiv zahvale, da mi vidiš smiješak na licu.....joj kak sam puna sebe, kočeperim se ko kvočka na jajima.:(giggle)::(giggle)::(giggle):

Evo stisnuta zahvala za post @johabici, al ne vidim od @kojota post pa da i njemu stisnem zahvalu zbog kojeg sam prozvan

Aj, to sam ti se ja zabunila - nebum tebe nalemala nego @zgzaca - kaj buš, sam se skockala malo pa te lažno optužila - a dobro, nemaš zašto žaliti, tebi bum drugi puta stala na prstiče, bude prilike......:icon_razz:

@zgzac, ti si taj, a? sad sam skontala......
Kak očeš - po guzi ili da ti škakljam tabane?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajme meni........vidim da vam nedostaje malo zabave na forumu.
Otvorili ste više od tisuću puta ovu temu u zadnjih desetak dana.

A da netko napiše neki svoj doživljaj iz života?
Možda kakav horor, dramu ili ljubavnu zgodu.......ajmo....ja više nema ideja.:biggrin:

Ili da proširim djelatnost?
Jel treba kome napisati pismo curi, dečku, ljubavnici?

Primam naruđbe.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma kakvi novci, ja sam teška romantičarka i volim kad se ljudi vole.
Ajd, ak bi me se ponudilo čašom borovnice ili ananasa, ili kojom grioticom, šalicom kapučina ili domaćim likerom od maline (orehovec ne, ne vidim kaj je u tome ljudima finoga :icon_scratch): - ne bih odbila.:icon_mrgreen:

Evo, mogu i kakvu tužbu susjedu sročiti, scenarij za izgovor ženi dok se zacuri v birtiji pa se dojde u četiri ujutro doma, ako treb, oglas za oglašavanje djelatnosti, prodje nečega, kupovine............:icon_razz:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Onih dana dok je naša popularna Johabica krstarila Žitnjakom vikala na nelojalnu konkurenciju i potklocivala diferencijale moj dobar prijatelj je htel kupiti čamac . Nazval broj iz oglasnika i pala mu ideja da nas nekoliko zove pa svaki kaže manje novaca da bi spustili cijenu . Nakon desetak poziva ženska je izgubila živce i pristala na manju cijeni . Kolega je posudio prikolicu i krenul po čamac no kad je stigel žena je brojila novac i čamac je bil prodan . Kolega je u čudu gledal i rekel ženi da se dogovoril i da dolazi po čamac ali veli žena da se nemože sjetiti koliko je ljudi zvalo i da bi ga dala i za manje samo da se riješi poziva .

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajme lopineeee....kako ti je to samo palo na pamet.....:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
A lovio si u mutnome, jel?
Majstore.:icon_rofl:

Kako se sjećaš da sam ispričala za diferencijal?
Ni to bilo na Žitnjaku, na Trešnjevki još.
Dobra ideja, a?
Da si mu vidio facu - uđe on u tamiič, trkne ga u prvu - malo gas, a tamič na mjestu. Da gas jače - tamič stoji. Da gas do daske, motor tuli, tamič ni da mrdne sa mjesta - a ja gledam, kotači se zadnji vrte ko lludi. Izašao, sagne se, gleda ispod, od kabine, pa gleda naprijed, kardan, pa gleda otrgai kardan - onda je spazil dizalicu ispod diferencijala.
Da ti reknem, više se i ne sjećam kak ju je maknul - jel je spuštao ili ju je trknul nogom - je ju ritnul, ali ne vjerujem da ju je mogel tak jako da podleti, valjda ju je spustil, ali ju je ostavil tamo, na zemji. Jel ni znal da je bila njegova, ili od šoka, iznenađenja - drugi dan sam rekla prijatelju nek mu je da - ja mu se nisam usudila izač na oči par dana. :icon_wink:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Svakako si čovjeku pomogla samo on nije shvatil :icon_rofl:. Možda je poslije dal ugraditi šperu na Tamiča i dizalicu vezal lancom da ne ostane na parkingu :icon_idea:.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajme, moram reknut - je da me malo sram priznati javno, ono, kaj si bude čovjek mislio, da mi je zadnja rupa na svirali - koji je to izraz - zadnja rupa na svirali, ko da i ta nije bitna jednako ko i ona prva i sve one ispod nje, jer kako će svirala - misli li se tu na frulu? - svirati ak nema te zadnja rupe, pa bi joj tonalitet otišo u tri empetri i sigurno bi zvučala ko da ja pjevam - hmmmmm....moram priznati da mi u zadnje vrijeme sve bolje ide, to, pjevanje, jer sam počela otkad idem na plac prakticirati svako jutro u autu pjevušiti neku koja mi padne na pamet, a obično mi padne na pamet neka prema trenutnom raspoloženju - recimo, jednom sam tak bila sjetna i još nerazbuđena, pa sam razvezla onu - "vehni, vehni fijolica"........a ta me, ta, vehni vehni redovito ondak šikne u još veću depru jer mi odmah s njom sine ko ranojutarnje sunce da sam već malo provenuta i kak bi mi međimurci rekli povehjena, a jebga, te te godine nagaze i dok onak u prolazu pogledaš u ogledalo, slučajno ti oko zapne zanj, na prvi mah ti v glavi vrisne - lopov, uljez u domu mome, a onda ti sine - pak sam to ja, jebiga, nis se na prvi mah prepznala jer meni nekak u sjećanju ona ja od pred dvaeset i neke godinice, di me ima upol manje sa upol manje i kila i bora, a i ova boja kose mi više nije šik - koja je to ironija, dok sam bila tamnopava plavuša, tela sam biti svijetloplava pak sam angažirala kemiju da me transformira - e, sada sam sjeduša transformirana u svijetlu plavušu, a sad si jaaaako želim biti tamnoplava pak budem u ponedeljak opet angažirala kemiju da me transformira. Ak se umeđuvremenu ne predomislim, štoo je umene čest slučaj. To, da nešt si namislim, pa se predomislim - mislim, ne bih ja, predomislila se, ali ak ne napravim to odmah, poslije naparvim temeljitu analizu, posložim si razloge za za i za protiv, a onda taj glas razuma obično veli da onih drugih ima više pa ja popustim - glasu razuma, je, iako znam tak i popustiti i mužu dok mu na prvu reknem ne - a onda me ta njegova pačenička faca napelja da razmotrim i posložim si argumente, i ko što velim - jbga, skužim da bu tu korist obostrana i popustim ko brana na slapovima Nijagare - jel ima tam brane?, nešt sam na tv u filmu vidla tak nešt betonirno, ali to sigurno ni bila brana, jel, a baš sam bedasta, pa slapovi su zbog visokih stijena a ne zbog brane, al nema veze, hehe, to mi je, ta brana poslužila samo da pojasnim kak su krhke neke moje čvrste odluke......

O materemu....kaj sam ono htela reći?????????????
E, to, da sam ja bila, naravno sa svojim mužem, jer meni ti je ni gušt nekud ići ako smenom ne ide i moj muž, da, bila sam na tom Renesansnom sajmu u Koprivnici u nedjelju, i već je bilo predvečerje, mrak se već bio počeo loviti po krovovima kuća i granama drveća, kadli odjednom ja čujem neki glas i skužim da se meni obrača. A gledam ja u čovjeka i mislim si - a koji li si ti pobogu, onak visok, a oke mu i faca nekak mi poznati, ali da ga nekam smjestim na prvu - nema šanse. A onda on meni veli Pitija.....i nešt uz to....a meni blijesne ko strela žarka usred vedra neba - Bobić!!!!!!!!!!!! Ma bem ti život, pa ga nisam porepoznala, a ima godinu i pol kako mi u kući bio, i kutiju griota mi je donio! Joj kak me sram to priznati, koja sam ja mustra, em sam ga uživo vidjela, em smo se tak lijepo zabavljali tamo na jednom drugom forumu sa još par bedaka ko što smo nas dvoje svaki dan, a sad ga tu ne poznam, i blejim u njega ko u špansko selo.......ih....a kaj, bum se probala izvući na Azejhmera - ili tak nekak, kak se već to veli......:(angel):

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,474
Brane na Nijagari,, nema, zasigurno,, !!
A kak ćeš prepoznati Bobića???
Da nije možda oćelavio??
Il se udebljo,, i pustio brke??:(giggle)::(giggle):

Al bitno je da ste se vi istračali!!:biggrin:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,781
Badave se blajhaš oko svakog Gudovca i sunčane :)(happy):) stavljaš.
Ko te jednom upozna ne zaboravlja našu damu s kuglom.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Brane na Nijagari,, nema, zasigurno,, !!
A kak ćeš prepoznati Bobića???
Da nije možda oćelavio??
Il se udebljo,, i pustio brke??:(giggle)::(giggle):

Al bitno je da ste se vi istračali!!:biggrin:

Ak bosanče veli da nema - onda nema
koja si ti sveznalica....ali ja znam više pjesama od Balaševiča nego ti, tak da znaš.:icon_pray:

I nismo tračali uopče.....puno.:biggrin:

E pa se bum i sad, hehe......
a mi pašu sunčane, a?

Evo sam spojila postove.:(nerd):
(judo, brute, sad bum rekla celom forumu da si mi prijetil da bum dobila po ritici ak ne bum spajala postove - el ti moderatorskog posla, ti bi mišiče vežbal na nejakom nemoćnom, krhkom, nježnom, nezaštičenom, ženskom......oš da ti poželim kaj mesec dana nebuš rupice delal?:icon_axe:)
:(giggle)::(giggle)::(giggle):

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
A gledam ja u čovjeka i mislim si - a koji li si ti pobogu, onak visok, a oke mu i faca nekak mi poznati, ali da ga nekam smjestim na prvu - nema šanse. A onda on meni veli Pitija.....i nešt uz to....a meni blijesne ko strela žarka usred vedra neba - Bobić!!!!!!!!!!!!

Sad iako nebi smel priznati (jer to mi se bu 100 put pod nos delo) nebi ni ja nju prepoznal sam tak jer stvarno je bila guzva,,,
ono drzi me skwo ispod ruke i odjednom se stvori nesto kao zid, probam lijevo ali neide, probam desno ali neide ni tamo i kaj sad pripremam se za preskok i bi ja da sam bil sam ali skwo me cimne za ruku i ja odmah shvatim pa nema zurbe tu smo da laganinin sve vidimo,,,
i onda tako u tom zanosu ja onako nicim izazvan shvatim poznata mi nekek faca, :redface: blenem malo bolje kad jezik izgovori Pitija (sta ces kad je brzi od pameti koja je na pasi bila,,,
jbg u toj silnoj guzvi i dreki mnogobrojnih ljudi cula je bas to, Issati kak ta ima tanka uha a tek koji je to filter kad u tolikim glasovima prepozna bas to Piti, ccc,,,
i naravno nis vise imal kam, skuzila me je, sad da sam je i preskocil znala bi da se skrivam, zaobici je nis mogel jer prevelika je to bila prepreka a da sam se okrenul na drugu stranu naisel bi pravo na Janeze a slovenski pa ne vem, jbg,,,
i eto tak se mi susretosmo, prvo smo dugo dugo sutjeli i samo se gledali a onda smo se razisli onak gledajuci se, kako bi Sveverina rekla, pogledom ispod obrva,,,

znam sad da sam ubit al kaj se more istina je morala isplivati na vidjelo,,,

za Gudovac kak se cini i ja se budem moral poblajhati,,,:icon_rofl:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Hehe.....veli se da zagorec spari konje a Bog ljude. A u ovom sučaju je Bog sparil bedake. Kak nas je od toliko iljada ljudi napeljal jednog na drugog, to se ne zove slučjnost, to se zove sudba. Kleta.:icon_razz:
Ma neeeeee, da sam znaš kak sam se razdragala i razveselila dok sam te skontala - onaj užas na faci mi ni bil od užasa kaj te vidim neg od užasa kaj sam skužila da mi je pred okama poznata draga individua. Časna pionirska. ( a ja sam bila fakat uzorna i časna pioniirka, čak sam jednom na priredbi recitiala "Titov naprijed" - bila sam Treča Avet.. Aha.)
Bobić, znaš kaj, jedna mi se misao vrzmala glavom cijelo vrijeme tam dok smo pričali - mislila sam si - Isusek, kak je visok, on bi mi dobro došel u plasteniku dok berem paprike.....da me digne svaki put dok berem one koje ne morem dohvatiti......:icon_razz:
A gle, nemrem ti dati da ti bereš, ti ne znaš koje su zrele, ni ti to ko sa kladama koje režeš, znaš......:icon_fU:

Kaje @jlukaci, sam ga dobro poblajhala,a?:(giggle)::(giggle)::(giggle):

Ma ja ti njega jako volem, treći mi je na listi omiljenih (četvrti, ali nek se veseli brončanoj, naj mu reči kaj se ne uvrijedi.:biggrin:

Na vrh