Ma nije ti to nikaj strašnoga - to ti je u pitanju samo ovo - znaš i sam da je običaj i društveno prihvatljiva norma da kada se muško i žensko ženi - da je muško uvijek starije od ženskog - e pa tako je i u našemu braku.A po toj logici ,mislim to,što je muško starije,logično je da je red i da muško umre prije ženskog.Zato sam ja svome mužu rekla,pošto on hoda u kafič,to jest kreće se među ljudima puno više nego ja nek mi nađe neku dostojnu zamjenu za sebe kada njega više nebude.Meni muško u kući treba - evo,godine me gaze - nemogu više vreću od pedeset kila dignuti,plot neznam popraviti,šarafiti traktore neznam,ulje promjeniti,antifriz izmjeriti,eto - kako god okreneš - bez muškog ništ. A kako ću onda,ak nemam nekog u rezervi moći u isto vrijeme i tugovati i nekog tražiti.Sad,on mene stalno uvjerava da tak dobroga ko što je on nikako nemože naći,a kakvog blentavca mi,pošto me neizmjerno voli nikako ne bi htio naprtiti na leđa,pa onda evo,možda se posreći pa netko naleti i ovako,sa strane.Nije to ništa oosobnoga,niti ništa perverznoga - mi smo dsamo praktični i poduzetni. Iiiiiiiii,mislimo na sutra.Na vrijeme,ko svi dobri gospodari. A ja sam dobar gospodar,matere mi jesam.:icon_weed::icon_weed::icon_weed: