Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Je u novije vrijeme se vozi na platonu, a još prije desetak godina "raskopaj trugu, razvuci svoru na dugačko (5m), zašpinkaj jače prlje, poštelaj kontraštilovku, poberi lančanice i kreći u akciju".
vozili smo cijele grabriće dužine oko 7 metara, bez obzira kako debeli bili.
Danas vozim ili metrice ili odma spilim u šumi na panjiće, a deda i dalje pati za dugačkim komadima!
Pa da,,,beru se krastavci???
A gazda šeta iza berača,,,i ima lep pogled, :lol: :lol: :lol: Švedski sto!
Bole ga dupe za krastavce na njivi,,,gleda gde da uvali svoj krastavac... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Nije poenta u krastavcima, i spavanju...hmmm,,, nego gde stoji gazda?,,, i šta vidi?... :lol: :lol: :lol: Obrisan neispravan link. Obrisan neispravan link.
Pozdrav Joe! :mrgreen:
bok! ja sam opet napravio nešto novo! isto domači proizvod. jutri bude više slika kad budem završio sa njim. zanima me šta tražite na ovo->
slike nisu baš nešto jer je slikano sa mobitelom ali toliko je da se vidi šta radim.
ma malo možda, jer širina je 2,5m
ali mislim da ne bude problem jer je glavna osovina fi30 puni mate.
budem vidio v subotu ako bude lepo vreme budem izprobao.
više slika ob priliki!
nisam mislio na osovinu već zbog dubine ulaska u zemlju što je kraći bolji učinak barem 2 ili 3 komada
Toyo kaže:
ma malo možda, jer širina je 2,5m
ali mislim da ne bude problem jer je glavna osovina fi30 puni mate.
budem vidio v subotu ako bude lepo vreme budem izprobao.
više slika ob priliki!