Propali Poljoprivrednik
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Lip 2014
- Poruka
- 3,432
Ako napraviš kako spada i ta instalacija gotova valja. Po meni su bužiri OK. Natezao sam ih kao manijak dok nisam provukao kroz bloatobrane jer su puni zemlje i nije niti jedan popustio. E sad, caka je ta što malo tko zna da je to ubiti termobužir i da ga je kad utvrdiš gdje šta ide najbolje stisnuti i nema majci. Ono kad se ostavi onako labavo, onda kad pukne se voza okolo, pa otpada i tako, a kad se stisne i ako pukne neće daleko. Al sve je to potrošni materijal, naravno. Za te pare i malo posla, da dura 5 - 10 godina ja sam super zadovoljan.
Kod mene je instalacija bila... Ajme meni. Sve sam isjekao i bacio van i onda prema dužini kablova na novoj instalaciji zaključivao gdje što treba ići. Dakle tudum za struju je na temelju dužine žica sam spojio sve kako spada. Moram priznati da baš nije lako ako ništa ne znaš, schema dosta pomogne, ali je uglavnom sve samo sebe objašnjava. Ako si ikada išta drljao oko struje, nemaš problema, snaći ćeš se.
Ima relej žmigavaca xD
A klik alnaser kaže kada nema dobar kontakt na četkicama, a vrti u prazno kada ne uzubi dobro, odnosno bendix ili prerano ili prekasno zavrti pa se zupčanik odbije od zamajca i vrti u prazno, dakle ne uzubi kako treba.
Kod mene je instalacija bila... Ajme meni. Sve sam isjekao i bacio van i onda prema dužini kablova na novoj instalaciji zaključivao gdje što treba ići. Dakle tudum za struju je na temelju dužine žica sam spojio sve kako spada. Moram priznati da baš nije lako ako ništa ne znaš, schema dosta pomogne, ali je uglavnom sve samo sebe objašnjava. Ako si ikada išta drljao oko struje, nemaš problema, snaći ćeš se.
Ima relej žmigavaca xD
A klik alnaser kaže kada nema dobar kontakt na četkicama, a vrti u prazno kada ne uzubi dobro, odnosno bendix ili prerano ili prekasno zavrti pa se zupčanik odbije od zamajca i vrti u prazno, dakle ne uzubi kako treba.