• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Europard i Eurowolf

P

phoenixfendt

Guest
ma necu se vise s tim zabavati i sada cu vam reci da prodajem mog fotona 804 iz 2004godine sa 450rs po ceni od 14000evra i idem kupiti nesto jace neznam jos sta dali novo ili polovno videcu jos pozz ko je zainteresiran za fotona nek pise na pp

P

phoenixfendt

Guest
vec sam stavio fotona u prodaju i nadam se da cu ga prodati po najnizoj ceni od bar 14000evra i mogu reci da je traktor u odlicnom stanju sa svom opremom i po povoljnoj ceni ima original perkins motor 85ks turbo,menjac 16/8 40kmh radio zvucnike ventilaciju nalepcnice gume kao nowe radio je samo 450sati i mogu reci da je odlican za sve poslove...prodajme ga zato jer idem kupiti jaci pa mi ovaj nece trebati a ozbiljni kupci se mogu javiti na PP ili pisati ovde.hvala :D

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: dobra kombinacija al on ju ne tjera sigurno možda i tjera ali nisu to bale nikakve

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
kikic MF kaže:
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: dobra kombinacija al on ju ne tjera sigurno možda i tjera ali nisu to bale nikakve
Hehe...premještao sam balirku jer mi je smetala pa sam je zakapčio za kineza. Prošle godine sam probao balirati s njim sijeno i vjeruj mi da su bale ispale čisto solidne (ipak je kinez 4 cilindra i 3800ccm :D ). Balirka je na lance (navodno se takve lakše tjeraju), a jačina bale mi ovisi o jačini pumpe na traktoru jer kad je već pri kraju bala cilindri popuštaju i vrata se rastvaraju...za sjenažu mislim da bi mu bilo preteško, odnosno ne bi bile jako nabite bale.
Jedino je problem bio šta imam na njemu samo 2 izvoda za hidrauliku (izlaz i povrat) kroz koji stalno tjera ulje, i nemam nikakve komande tak da sam muku mučio s prekapčavanjem crijeva da bi prvo nabio pritisak u komori, zatim prekapčio da mogu otvorit komoru i ispustit balu pa opet prekapčit da mogu nabit pritisak... :D :mrgreen:

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
M.M. kaže:
[quote="kikic MF":3ss63qhx]:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: dobra kombinacija al on ju ne tjera sigurno možda i tjera ali nisu to bale nikakve
Hehe...premještao sam balirku jer mi je smetala pa sam je zakapčio za kineza. Prošle godine sam probao balirati s njim sijeno i vjeruj mi da su bale ispale čisto solidne (ipak je kinez 4 cilindra i 3800ccm :D ). Balirka je na lance (navodno se takve lakše tjeraju), a jačina bale mi ovisi o jačini pumpe na traktoru jer kad je već pri kraju bala cilindri popuštaju i vrata se rastvaraju...za sjenažu mislim da bi mu bilo preteško, odnosno ne bi bile jako nabite bale.
Jedino je problem bio šta imam na njemu samo 2 izvoda za hidrauliku (izlaz i povrat) kroz koji stalno tjera ulje, i nemam nikakve komande tak da sam muku mučio s prekapčavanjem crijeva da bi prvo nabio pritisak u komori, zatim prekapčio da mogu otvorit komoru i ispustit balu pa opet prekapčit da mogu nabit pritisak... :D :mrgreen:[/quote:3ss63qhx]

Stavi mu razvodnik s dvije komande i problem riješen, nema prekavačivanja

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
petar kaže:
Naravno da bi to napravio da mi treba, ali ne treba mi. Te izvode koristim samo za omotač i za prikolicu, a za to mi odgovara i ovak kako je sad.
Jel znaš koliko bi došao taj razvodnik? Onako otprilike?

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
M.M. kaže:
petar kaže:
Naravno da bi to napravio da mi treba, ali ne treba mi. Te izvode koristim samo za omotač i za prikolicu, a za to mi odgovara i ovak kako je sad.
Jel znaš koliko bi došao taj razvodnik? Onako otprilike?

Nebih znao, ima po oglalsniku se mota neki što prodaje nove. Polovni ispravni se daju naći za malo novaca, pogotovo 2 komande

J

johnycaseih

Guest
na svim KINESKIM traktorima bilo da to bio foton,yto,jinma,dong feng i ostali,kabine su ima stvarno lose napravljene i bez grama zvucne izolacije unutra i okolo kabine!zato su na svim kineskim traktorima kabine bucne i nepregledne,a i umesto tapacirunga u kabini je sve od jeftine plastike koja prilicno smrdi i imas osecaj kao da je pravljena od reciklirajuce platike :? drugo,komande nisu bas najbolje izvedene i kabina nije bas dobro napralvjena jer to je cisti kineski proizvod ili tu kabinu su izmislili KINEZI a ne napr.italijani ili svabe.
kinezi koji su uzeli licencu perkinsa i fiata, rade to kvalitetno i ja nesumlnjam u to i verujem da su ti motori i menjaci dobro napravljeni jer to nisu izmislili kinezi nego italijani i engelezi a sve sto kinezi izlisle to po meni nevalja(mislim na zavrsnu obradu i kabine)
znate i sami da su kineski fiati ali koji su izgledali ama bas isto kao i pravi italijanski fiati sa onom kockastom kabinom,da se tamo skoro i nepoznaje dali je to kinez ili italijan.
e ti traktori po meni valjaju jer su samo proizvedeni u kini i napravljeni su cak bolje i kvalitetnije od originala!
na tim traktorima nista nisu kinezi izmislili nego je sve italijansko a samo je to sve preneseno u kinu i tamo proizvdedeno do posledjeg srafa.
ali kinezi su sad poceli malo da filozofiraju i da prave kabine i limarije po svom,a to se iz aviona vidi da je kineski proizvod,no ali ako je sva mehanika nepromenjena(motor menjac hidraulia osovine) onda tu nema sumlje u kvalitet.
Traktori YTO su po meni najbolji traktori prozivedeni u kini a sve ostalo poput konkurencije,foton,jinma,dongfeng sve je to isto samo drugo pakovanje....

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Dvoumio sam se da li da stavim ove slike u rubriku "Smiješne slike", ali eto ipak su tu završile :mrgreen:

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Zašto u smiješne, vidiš da može (nosit plug) :mrgreen: Je to UNIA plug, kao si zadovoljan njime?

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Da, UNIA 12"-14" (sad je na 14"). Zadovoljan za sad, traktor ih lagano vuče (Landini naravno, ne ovaj sa slike :D ), jedini problem je bio što pera nisu dobro sjedala na daske pa se malo štopalo, ali to smo neki dan stari i ja riješili podloškama ispod šarafa koji drži pero i lagano još povarili pera na daske u samoj špici.
Inače na prvom oranju kad smo kupili plugove stari je odmah zapeo trećom brazdom u neku žilu te je pukao šaraf i kompletna brazda se okrenula gore. Posljedica na sreću nije bilo (osim novog šarafa)

K

kiper.r

Guest
Zapitajmo se...

Roberte, da li ti je poznato da je Kina svjetska trgovinska velesila, da su sredinom ove godine pretekli Japan i da su ispred njih još samo SAD? Pogledaj bilo koji proizvod visoke tehnološke vrijednosti , bilo koje vrhunske svjetske marke i pogledaj gdje je proizveden...pa u Kini naravno. Zašto potcjenjuješ njihovu industriju kada su ljudi odavno prihvatili zapadnjačke standarde i unapređenja u poslovanju doveli do savršenstva. Oni imaju proizvode za svakoga od najjeftinijih do najskupljih, sve u zavisnosti od tržišta na kome nastupaju. Pa ne očekuješ valjda da će na našem tržišu prodavati tarktore koji koštaju kao zadadnjački? To se ako nisi znao u ekonomiji naziva DAMPING (obaranje cijene proizvoda ispod stvarne vrijednosti da bi se uništila konkurencija). U okolini Dubice u BiH zastupnik Foton-Europarda je u prethodnih nekoliko godina prodao više od 400 ovih traktora i kupci su koliko sam upoznat i više nego zadovoljni. Za ovako malu cijenu koštanja, neuporedivo najbolja kupovina.

L

lunic

Guest
Imam pitanje u vezi EuroWolf 454.
Ovako, šurjaku je zaribo motor u radilici i sad dijelova nema vec godinu dana i po svemu sudeći niti ih nece biti.
Sad mene zanima dali bi se na ovaj traktor dao zavidati neki perkins sa nekog veceg modela ili neki drugi motor sa nekog drugog traktora cisto da se ga moze prodati?

Adis90

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
683
Imam pitanje u vezi EuroWolf 454.
Ovako, šurjaku je zaribo motor u radilici i sad dijelova nema vec godinu dana i po svemu sudeći niti ih nece biti.
Sad mene zanima dali bi se na ovaj traktor dao zavidati neki perkins sa nekog veceg modela ili neki drugi motor sa nekog drugog traktora cisto da se ga moze prodati?

vec zaribo jel imo ulja,a sta su ljudi sve prepravljali sigurno se moze i neki drugi ugraditi na eurowolf,

L

lunic

Guest
vec zaribo jel imo ulja,a sta su ljudi sve prepravljali sigurno se moze i neki drugi ugraditi na eurowolf,

Regulator tlaka ulja je zablokirao. Šurjak nije ni primijetio da nesto ne valja zato jer dok je motor bio hladan tlaka je nesto i bilo jer lampica nije svijetlila, dok poslije u radu nije ni vidio da se lampica upalila jer je bilo jako sunce. Odjednom motor je poceo gubiti snagu sve dok nije zablokiro i ugasio se.
Nadam se da ce neko znati dali pase neki motor da ga vec jednom proda.

B

brzi001

Guest
molio bih pomoc
nasao sam jedan Eurowolf 454 2006 godina sa 900 radnih sati za 6500 eura (nije fiksno)
pa me zanima dali se isplati to uzeti, kakvi su to traktori, sta je sa rezervnim dijelovima, prednosti/mane
traktor bi mi sluzio samo za sumu i transport

Najnoviji postovi

Na vrh