na svim KINESKIM traktorima bilo da to bio foton,yto,jinma,dong feng i ostali,kabine su ima stvarno lose napravljene i bez grama zvucne izolacije unutra i okolo kabine!zato su na svim kineskim traktorima kabine bucne i nepregledne,a i umesto tapacirunga u kabini je sve od jeftine plastike koja prilicno smrdi i imas osecaj kao da je pravljena od reciklirajuce platike :? drugo,komande nisu bas najbolje izvedene i kabina nije bas dobro napralvjena jer to je cisti kineski proizvod ili tu kabinu su izmislili KINEZI a ne napr.italijani ili svabe.
kinezi koji su uzeli licencu perkinsa i fiata, rade to kvalitetno i ja nesumlnjam u to i verujem da su ti motori i menjaci dobro napravljeni jer to nisu izmislili kinezi nego italijani i engelezi a sve sto kinezi izlisle to po meni nevalja(mislim na zavrsnu obradu i kabine)
znate i sami da su kineski fiati ali koji su izgledali ama bas isto kao i pravi italijanski fiati sa onom kockastom kabinom,da se tamo skoro i nepoznaje dali je to kinez ili italijan.
e ti traktori po meni valjaju jer su samo proizvedeni u kini i napravljeni su cak bolje i kvalitetnije od originala!
na tim traktorima nista nisu kinezi izmislili nego je sve italijansko a samo je to sve preneseno u kinu i tamo proizvdedeno do posledjeg srafa.
ali kinezi su sad poceli malo da filozofiraju i da prave kabine i limarije po svom,a to se iz aviona vidi da je kineski proizvod,no ali ako je sva mehanika nepromenjena(motor menjac hidraulia osovine) onda tu nema sumlje u kvalitet.
Traktori YTO su po meni najbolji traktori prozivedeni u kini a sve ostalo poput konkurencije,foton,jinma,dongfeng sve je to isto samo drugo pakovanje....