samo da pitam dali se da izvuci kakav novac jer se mi bavimo proizvodnjom glisnog humusa a sad bi trebali drobilicu i sita.ali je problem sto ih mislimo sami raditi dali se tu da sto ili mora biti sve crno na bijelo i dali treba imati opg? hvala
potrošit češ love i vremena
jel opce tko u Hrvatskoj digo te eure poticaja,na tv stalno pričaju da su neki uspjeli povuc a ja bas nikog nepoznam pa ako je koji uvaženi clan uspio?
čekajte da se u četvrtak obratim naciji na press konferenciji o eu fondovima, naravno kao glasnogovornik, bude novaca, bude projekata i budemo pomogli da se taj novac plasira pravim poljoprivrednicima.
jel opce tko u hrvatskoj digo te eure poticaja,na tv stalno pričaju da su neki uspjeli povuc a ja bas nikog nepoznam pa ako je koji uvaženi clan uspio?
čekat čemo
a eto več vidimo kako nam je u EU prelijepo, evo danas prelijep dan, gotovo da su ruže cvjetale koliko je grijalo(to nam je EU dalarayer
a sutra, drugi dan sa EU, će nam i snijeg padati, čuli u EU komisiji da u HR fali snijega, i odmah žurno po Pusički poslali veče količine snijega, tako da se sutra možemo i sanjkati(treba hrvate malo nasanjkati:mrgreen
neznam raspored za srijedu ...
ali ako bogec kaže u četvrtak padaju pare i projekti:supz::supz::supz: ja vjerujem(nakon jučerašnjeg referenduma u sve vjerujem:scratch)
nemojte spremati lopate od utorka:mrgreen:
sam da mi mi je znati što je sa srijedom...