a da nije zakretao majstor malo tamo nazad gdje se podesava kolicina goriva, sigurno da je, zato baca crni dim previse goriva, zakretanjem pumpe dobijas nemiran rad motroa ili detonacije pri sagorijevanju, one je na regulacionm vikju pustio vise goriva zato bolje odrezuje, a vise i trosi goriva.
Najbolje ga buš naljutil tak da mu dodaš goriva i onda mu malo zakreneš pumpu, ali nebi ti baš to preporučil na starom motoru da mu nebi to bila prenagla ljutna, pa da ga ne musne
Poslikaj pumpu sa svih strana pa bum ti pojasnil
Koji je uoipče Zetor u pitanju?
20-30 maraka'
Pa to i nije tak puno. Ja ti mogu pokušati pomoči, ali za ishod ne odgovaram. A i majstor treba od nečega živeti, jel tak?
Od 59 mislim da nemam. Bum potražil, možda.........
Koliko taj traktor ima sati i jel kaj rađeno na njemu?
Neznam, ali treba pripaziti da ga ne prebusiš, čim je bilo ajnzeca....... ko zna u kakvom su stanju klipovi i karike
A kako smanjuje gas kad ga naglo oduzmes .Usporeno ili brzo.
Ako malo usporeno vraca gas kad ga sa punog naglo oduzmes tad neki od elemenata riba i zadrzava gas.U tom slucaju i regulator teze savlađuje opterecenje koje mu daje element.
Nemora biti uzrok tvog problema al moguce je.Inace to su starije pvp i mislim da bi trebalo malo reglaze na bosh stolu da bi bilo sve u naj naj stanju.
Evo onda bolja.
Skineš ovu blombu dole i tu ga malo odpustiš, ali upozoravam te pazi da te nebu to nakraju skupo koštalo. Možda je neki sused več probal pa ima iskustva više nego ti.
image hosting jpg