K
KRESO
Guest
PA MOŽEÅ MI POSLATI JER NIKAD NIJE OD VIÅ KA IMATI ËJOKER ZOVIË
KRESO kaže:OVAJ JE KAK SAM JA NAÅ AO NA NETU 150ks ,A LIK KOJI GA PRODAJE VELI 165ks .
SVIÄA MI SE PA ONO AK NETKO NEÅ TA ZNA ? ,DA NE KUPIM MAÄŒKA U VREĆI! :roll:
ÄŒugi kaže:Ovaj deluje izuzetno dobro na prvi pogled. http://www.agriaffaires.co.uk/used/farm ... 5-lsa.html
tako je da....zove se dominko..njegov sin ide sa mnom u razred samo sto je drugi smjer...on super zna traktore raditi...dobar covjek i sve hoće....ROKI kaže:Krešo kolega moj ima Fendta 615 i sad mu je stavio potpuno novi motor jer je stari nastradao i mogu ti reći da je traktor odličan. Kod mene je nedavno poorao 40 ha sa 4x14" OLT okretač i to na 40 cm. Traktor nema KAPI dima i to može i Ratarko potvrditi! Star je, ali ide super.
Zrine mislim da smo ja i moj kolega (taj što ima Fendt-a 615) bili kod tog tipa u Boćkinci (mislim da se zove Dominko) i tad je imao Fendt-a 614 ali je bio dobro izradjen. Tip radi usluge i sredjuje i prodaje traktore i kombajne.
ÄŒugi kaže:To mi je odmah bilo najsumnjivije, a opet izgleda očuvano kao da nije mnogo radio, a možda je i prefarban! :idea:
ÄŒugi kaže:Ma znam da je to puno, ja sam ovaj stavio onako, čitajući ono što je KRESO pisao. Ne bih ja za njega takvog nikada dao te pare, ja sam nanišanio na Forterru 9641, oko 30000 je kod mene.
ROKI kaže:Ratarko a sam si rekao kako bi volio imati taj mjenjač (45/45) na svom hurliju! Kako sad to?
he, he, naše školstvo... Ratarko, koju si ti školu završio?Ratarko kaže:Eto vidiš ... a riječ je o poljoprivrednoj školi , mjestu gdje bi mladi ljudi trebali steći nako znanje za bavljenje ovim našim poslom . Ti mladi ljudi da se ovdje pojave na forumu bi trebali nama davati savjete i učiti nas teoriju o strojevima i slično , da li bi to bilo tako sada se pitam i sam ? Eto , pokvario si mi dan , bolje da to nisam znao