Svaki Fendt je "profi" u smislu da je sam vrh traktorske ponude. Ti miješaš serije strojeva i onda kažeš da je 600 profi jer je jači, masivniji itd. Pa naravno da je kad je viša kategorija i namijenjen za različitu upotrebu i različite priključke, što nikako ne znači da će raditi duže od traktora manje serije, naravno ako se oba koriste s priključcima koji su namijenjeni za njih, a ne kako ti pišeš 400 hektara za seriju 300.
Nadalje, pišeš kako se "profi" traktor ne gasi, samo mijenja vozače,... Da se pomalo u nešto razumiješ, znao bi da je takav režim rada za stroj puno pogodniji (ako vozači nisu stoka) i da će i daleko jeftiniji strojevi od Fendta izdržati navedeni broj sati u takvom režimu korištenja.
Između ostalog, uvodiš u priču balirke i sl. i pitaš jel sam vidio da na njima piše profi, to je nešto drugo, ovdje se priča o Fendt traktorima. Pokaži mi na kojem Fendtu piše Profi,a na kojem ne (traktori iste serije) i navedi razlike. Kod novih serija, razlika je u opremi, i to serije 700, 800 i 900 koje jedino postoje u Profi i Profi Plus inačicama. Nauči se razlikovati klase strojeva i koji stroj je namijenjen za
koju površinu zemlje i koje priključke.
Ako misliš da će ljudi koji uslužno obrađuju zemlju (koji spadaju u profesionalce u smislu da koriste strojeve optimalno, znači da im se strojevi isplaćuju) kupiti traktor više serije radije nego traktor iste snage, a niže serije, varaš se. Gleda se na potrošnju, troškove održavanja, i ako traktor niže serije može udovoljiti zahtjevima da se obradi određena površina u optimalnom roku, uzima se manji traktor. Tako bi trebali razmišljati i poljoprivrednici pri nabavi opreme.
I da, birtijske priče "ovo je profi, ovo nije" zadrži za sebe i svoje društvo.