• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Fendt

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Tako je, i ja velim...ako ima 9ku, nek vrati 7cu...:mrgreen:

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Ima 9-ku, a nije clan foum, to nesto ne stima, ja mislio ovdje je vrh, elita, kako je uopce dosao na ideju da kupi fendta 9-ku bez foruma, heheh.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
garant neki političar pa ga bude ovih dana koristio za predizborne radnje:rolfer::rolfer:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Tak je Toma, to si je kupil da ima s čime ići u grad, ako nema mjesta za parkiranje sam si ga napravi :rolfer:

To je sigurno, trenutno najjači traktor i jedan od rijetkih u županiji

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
treba stupiti u kontakt sa covjekom, da se registrira na forum, mozda dobijemo koji krug sa fendtom.

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Mislim da nema jačeg :) E sad baš me zanima kaj će čovjek njime radit, malo vrta i tako :)

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Možda za šumu. Već sam vidio devetku sređenu za šumu, potpuno nov, a tak zaprljan. Bio je VŽ registracija.

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Sad mi je jasno zašto po austriji i njemačkoj ima brdo novih fendova serije 200 za prodati. Dok čujem ovakav zvuk od traktora koji slovi za najboljeg naježi mi se svaka dlaka na glavi
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=TtWvVk1s4R4&feature=related[/YT]
http://www.youtube.com/watch?v=1N56CAH24Xs&feature=related

Posljednje uređivanje:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Uh,al ga samo ljepo reklamiraju sa 4brazde:madmana::butthead:

A zvuk,pa to je lošije od bilo kojeg drugog traktora,stvarno su pokvarili traktor s ovim zvukom.

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Pa onak iskreno da ne vidim šta je na videu, mislio bih da se dere mali 533

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418
A jeste snobovi:mrgreen: On se ne dere, jednostavno broji svoje. Siguran sam da ne zvuči bitno drugačije ni kad ga se turira na mjestu. Je li netko od vas imao auto s tri cilindra? A koliko vaši traktori imaju cilindara:supz:

Tu od
19 Lip 2011
Poruka
228
Ne znam tko je on. Prije je tu bio parkiran veliki MF za zaštitom za šumu i šumarskim malčerom. Možda se čovjek ponovio? :scratch

taj koji ima 9-ku jos uvjek ima mf-a, navodno krći šikare za šumariju, a fenda je kupio za neki veliki posao negdi u zagorju. platio ga je 70000 eura, kakav to posao mora biti da mu se otplati. Svaki dan prolazim kraj te kuće i uvijek se ispoćetka ćudim i divim kakaj je to STROJČINA od traktora

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
evo jednog al reže ► 2:24► 2:24

[YT]www.youtube.com/watch?v=mzm_tKEqhm8[/YT]

Najnoviji postovi

Na vrh