Uh,al ga samo ljepo reklamiraju sa 4brazde:madmana::butthead:
A zvuk,pa to je lošije od bilo kojeg drugog traktora,stvarno su pokvarili traktor s ovim zvukom.
pozdrav ljudi imam jedno pitanje pa me zanima vase misljenje....
ja i otac smo uzeli favorit fendt 515 c (150 konja) platili smo ga u njemackoj sa pdv-om 30 500 eura, ima 9500 sati, jel to bila povoljna kupovina?
moje pitanje je, posto smo imali 2 zetora od daleko manje konja, koliko brazdi i na koliko coli bi mogao ovaj traktor vuci? moja neka procjena je da bi mogao 4 brazde sa plugom koji se okrece (´´prevrtaner´´) na nekih 14-16 coli ovisno o vremenskim uvjetima i jel se ore repiste sojiste ili strnjak... i kakav pripremac moze on vuci, moze li od 6 meteri vuci? (klasicni sa daskom, pacjim kjlunovima i valjkom
ako netko ima ovakav traktor ili slican, na koliko sati bi se neki veci radovi trebali raditi ili generalna, neki kazu fendtovi mogu i po 15 - 20 tisuca sati, a da je serija 500 jedna od najboljih serija...
kada se ulazi u brazdu znam da se pali prednja vuca i na sva 4 tocka pogon, jel se sva 4 tocka ukljucuju i kad se ide sa pripremacem? jer na zetorima smo imali blokadu koja se samo vrlo rijetko ukljucivala...
hvala na odgovorima unaprijed
dali je povoljna to češ vidit kad budeš počeo radit s njim ako je 97 god moguče je da češ imat problema sa strujom tj. sa žicam jer te godine su satavljali jako lošu instalaciju NO NEMORA BITI NIŠTA.4 brazde prevrtnjaka bet problema zato si uzmeš prevrtnjaka vario ima štelanje 12,14,16 ili 14,16,18 ja sam sa svojim vuko 4 brazde 18 coli kad su bili idealni uvjeti naznam kaka je zemlja,6 m mislim da bi imo problema bolje si uzmi 5,5 to mu je dosta,15-20 tisuča bez problema trebo bi radit na 10000 veliki servis u belju ti košta 9000 kn s pdv,blokadu nikad nemoj uključivat na sva 4 osim ako ti baš treba dovoljna je samo prednja vuča
96. je godiste, ali je stavio nova crijeva novu bateriju, ali ok vidit cemo... pitam radi pripremaca jer ovaj ima 816 od 165 konja ili tako nekako pa kaze da se sa 5 meteri pripremacom igra i da misli od 6,5 uzeti... znaci generalna kad tad kad dodje skuplja od 10 000 eura ne bi trebala biti? a na 10 000 sta zna otici? belje nam je blizu, 50 km