matija754dt
Član
- Tu od
- 5 Pro 2011
- Poruka
- 137
ispod kabine
ispod kabine
Ma treba ga iskoristiti i zaraditi novi traktor, nema on vremena za popravke, kad napravi svoje tu smo mi koji sebi kupimo ''novi'' traktor..:icon_super:
Ma nije to pretjerivanje, ne ganja ga i ne pati se tu nešto pretjerano traktor, ima on snage, jedino toliku kilažu da nosi, to sve ima težine pošteno, ima taj Fendt koji napred malčira i iza taj plug, a na malčer je još stavio uteg od 1800kg pa to je mali ferac napred..
Evo i video [YT]http://www.youtube.com/watch?v=_iPFugj9WQA[/YT]
velis 1800kg, a kolko je malcer tezak, taj ima najmanje 600kg, tak da je to i 558 napred po tezini
Može mi netko malo bolje pojasniti tu seriju... Pa gdje mu je motor??
A taj s Fendtom me uopče ne impresionira....čiste gluposti.
zbog čega...zato kaj dela 2 posla odjednom ili...:icon_scratch:
Pa to i je mulj, Nizozemska-polderi :icon_wink:a sad druga strana priče!
Gledajte malo stanje tla u trenutku obrade!! I onda neko meni iz EU veli kak ja nesmem delati po mokrome????!!!
a kaj ovaj dela, pa to je mulj skoro!
pa mislim, ko je tu lud???
Ne nego ekonomska računica. Iskorištavanje stroja do max mogučnosti, obavljanje što više posla sa što manjim troškovima u jedinici vremena itd.itd.Zato kaj je to pretjerivanje, mislim stvarno, pa zakaj odma i ne sije i ne valja za sobom...
Jadne li nam budučnosti s ovakvim poslom!
Što je cilj toga pretjerivanja????? Samo kapitalizam i novci, zašto bi se normalno radilo ako se može kupiti ovakvo nešto:icon_hang:
Najvjerojatnije je na leasing, za iste pare (u ovom slučaju rate) vozi dok ide, kad ne ide mijenjaj za novi i idemo ispočetka...Ma treba ga iskoristiti i zaraditi novi traktor, nema on vremena za popravke, kad napravi svoje tu smo mi koji sebi kupimo ''novi'' traktor
nisam imao posla s takvim traktorima ali ono slusajuci ljude i njihove price s novim traktorima tipa NH i taj rang traktori, ali znaci NH od 170-250ks, ja mislim da će daleko više sati i posla napraviti taj FENDT takvim režinom nego ovi drugi traktori NH, CASE, cak i JD i ostali da rade ta dva posla odvojeno...
jer ako traktor može i na njemu je sve puno bolje kvalitete pa ne rikne mjenjac nakon 1000sati kao slusajuci ljude drugih marki, ja mislim da njemu to nije nikakav problem i na kraju krajeva cak je i napravljen za to a ne za gledanje i oranje s 4 pluga na najljepšoj zemlji u najboljim uvjetima... ma to je rađeno da podnosi najteze uvjete, moje misljenje
Ni ja bas previse ne razumijem te traktore.. pa gdje to sve stane ispod kabine, i hidraulika i masina i sve.. koja je logika uopce pravljenja takvog traktora i zasto onda nebi npr svi traktori bili takvi, a ne da imaju masine kao normalan traktor?