Moje je mišljenje da će na tom traktoru motor najviše durati, jer su sad motori dovedeni skoro do savršenstva. Vozio sam razne motore, od uobičajenih V8 onda V10, pa se prešlo na redni šestak.
V motori su prelazili preko 1.000.000 do 1.200.000 km i tek onda generalka. Normalno, ako je održavan. Ulje se mijenjalo kako gde, od 15.000 do 30.000 km.
Kad su došli novi šestaci, sa četiri ventila po cilindru i ko zna šta sve ne, svi smo bili skeptični prema njima, a ono, idu ko mutavi, ne griju se više ni malo. Ulje se mijenja od 30.000 pa do 70.000 km, kako kod koga. Mnogi su prešli preko milion i po, i još nisam čuo da je netko radio generalku. Trenutno vozim jedan koji je debelo prešao milion i po, i nevidim nikakve razlike u potrošnji, snazi i ostalome, kad ga usporedim sa mojim, koji je skoro nov, svega 200 tisuća, s time da su oba čipirana. Pokazalo se da mu to nesmeta na dugovječnosti. S time da se neki skoro i ne gase, a toči se običan eurodizel, pa sad izračunajte koliko milijun kilometara ima radnih sati, ako u najboljim uvjetima predje 100 km za jedan sat, jer se vrti na 1.500 okretaja. Toliko o novim motorima.