zvona kaže:ovaj srednji je dobar ima max 50ks i vuče premetnjaka a naprijed može staviti gajbu piva pa po potrebi i odspavat
zvona kaže:još sam se nečeg sjetio za ovaj srednji Fendt, taj bi bio dobar za jednog iz mog sela ,koliki je mogao bi tri brazde vuči a ljen ko crna zemlja.On ti je jedne godine za traktor prikopčao jednoosovinsku prikolicu stavio unutra nekoliko vreča gnojiva te ženu i mamu i u prihranu pšenice.Lola vozi po žitu a nji dvje svaka na svoju stranu baca gnojivo.
Ratarko kaže:zvona kaže:ovaj srednji je dobar ima max 50ks i vuče premetnjaka a naprijed može staviti gajbu piva pa po potrebi i odspavat
E sada si me nešto podsjetio ...
Vidio sam da dosta tih evropljana nosi naprijed u kašikama kamenje koje kupe po njivi dok rade tako da je ova prikolica na Fendu dobro došla .
ispočetka samo veči modeli ali s vremenom bi svi trebali biti..Ratarko kaže:
ne znam točno zašto, ali zašto plačati motore kad imaš svoje...Ratarko kaže:Kažu da nemaju više Deutz motora za seriju 9 te da im proivodne trake stoje , dobro ta vijest je makar mjesec dana stara ali ipak...
Deutz je valjda u banani ?
"uskoro" očekujte Fendt isključivo sa sisu-diesel motorima
branko kaže:"uskoro" očekujte Fendt isključivo sa sisu-diesel motorima
to sam ja vec predvidio samo pod nickom frabrne ali je bobo spretumbal taj post nekud drugdje pa ga vise nemogu naci gdje je , u originalu je bio pod traktorski motori. jer bilo bi blesavo da brandovi iz agco grupacije ne koriste vlastite motore osim u slucajevima raznoraznih kooperacija tj. kad npr. carraro radi vinogradarske traktore za njih ili mf i sl.
branko kaže:MWM motori su bili , jesu i ostace ZAKON za dizel motore, ma sto drugi mislili o tome, mada svaka firma koja radi motore (tu naravno ne mislim na imr vec na sisu , iveco, jd) moze napraviti kvalitetan motor ali opet MWM je MWM (mada sad pod drugim imenom)