K
krx pozega
Guest
Ma nije tako ratarko opet brkaš tog svog popišanog MF sa pravim traktorima...ko se ljuti....
suljos kaže:Nisam razumio,znam ja to izračunati i bez Exel-a,nego gdje su vrijednosti drugih traktora?
suljos kaže:Ovdje je naveden primjer konjskih snaga i potrošnje,ako ispadne da drugi troše manje,onda če ova tablica biti kontra produktivna.
krx pozega kaže:Danas sam slučajno razvezo priču sa kolegom koji ima svoje kamione i odnedavno je upotpunio svoj vozni park sa dva nova Volva...i priča mi kao da ima te neke sisu motore(ja šutim)i kaže da ima milijun km garanciju na njih samo da nije ništa čačkano po njima(znači ni pod koju cijenu otvarani)..ali Volvo je za nekih 20% skuplji kao :wink: 8) od konkurencije...
priča mi kao da ima te neke sisu motore
kaže da ima milijun km garanciju
krx pozega kaže:E vidiš ja kažem da je renault največi krš od kamiona...i ne slažem se sa dečkima jer kolega ima čak trideset kamiona i kaže da je volvo najjači na tržištu,to i ja znam , al ovo za sisu motore sam jučer čuo.-..I nije istina da je scanija skuplja od volva to znam sigurno...pošto moj gazda kupuje najbolje(ČITAJ NAJSKUPLJE)a to je Volvo...iza nje MAN,a onda tu dolaze ostalo......a meni je poljoprivreda sporedna djelatnost,a iza nje dolaze auti a zatim kamioni...znači dečki vaša priča ne drži vodu...slobodno možemo u dubioze...
Ratarko kaže:Da samo nešto pitam o Volovu FH serije , da li je on dolazio bez brtve glave motora , znači direktno na blok se stavljala glava , bez brtvila ? Jednom prije sam pričao sa ponosnim vlasnikom takvog Volvo kamiona koji je to isticao kao bitnu stvar , LOL , nešto kao kada ja trabunjam da je vario mjenjač najbolji na svijetu , ehh .
Bobo kaže:Ratarko kaže:Da samo nešto pitam o Volovu FH serije , da li je on dolazio bez brtve glave motora , znači direktno na blok se stavljala glava , bez brtvila ? Jednom prije sam pričao sa ponosnim vlasnikom takvog Volvo kamiona koji je to isticao kao bitnu stvar , LOL , nešto kao kada ja trabunjam da je vario mjenjač najbolji na svijetu , ehh .
Ratarko, jesi li ti nesto pusio ili...?
Pa ne znam da postoji postupak obrade i takav materijal koji se daju u 0.00x mm potrefiti, pa da ne treba brtva...
Cisto sumnjam da je to istina sto ti je taj pricao...