B
BAGERISTA
Guest
ma cijena je bila ok, al sam se u zadnji cas predomislio jer kupujem neke druge strojeve, anemogu sve, ovo mi praktički nije ni bilo u planu, al kad sam sjeo u njega i malo ga poceo vozit rekao sam sam sebi ovo moram imat! prije sam sjedio u f100 al me nije ponesto odusevio, neznam zast jer slicni su a! a bit ce najesen ako bog da i u mojoj avliji ili 90-90 ili 100-90
Znam kako je to,,kad očeš,,,ali se preko toliko nemoreš rastegnut,,,,ali ajde nadajmo se da češ i ti krenut u FIATISTEartyman:artymana da nas ima više,.....možda nam otvore,,,i podforum,,samo za nas.,:rolfer::rolfer:
Vijeruj mi da je bolje bez turba ako misliš uzimat...a ako naleti turbak u dobrom stanju,,,ne okljevaj previše......
ak budeš išel na jačega onda si uzmi bolje 110-90,jer ima 6 cilindrov bez turba,a 100-tka ima 5 kao i 90-90 samo sa turbom,a šestak je ipak šestak...:supz:
...ja sam ga htel kupiti,al jednostavno nisam mogel nabasati na nešto što bi mi se svidlo,pa sam uzel ovog 90...
Potpisujem,,mada sam i sam,,,gleda da bude bez turba,,,,,ali da je 6-tak,,,,majka,.....e to je živa snaga,,,,,,mada se ne čuje da su loši turbaši...:shock: