fiati su fantastični traktori kojima nema šta da se prigovori jer imaju odlične i motore i mjenjače,a dijelovi su im bagatela. ja sam za svoga AC-pumpu platio 218kn,a vodenu pumpu 340kn i to orginal,a moj traktor je ipak novija serija i dijelovi su mi skuplji nekih 30% nego za te starije serije.kada sam sebi kupovao traktor u obzir su dolazili fendt,MF,renault,JD dok o fiatu nisam ni razmišljao ali onda mi je jedan lokalni švercer spomenuo njega i rekao kako u njemačkoj imaju samo riječi hvale o fiatima i da su ondije stvarno skupi,još mi je rekao kako je po potroššnji u rangu sa fendtom i da su mu jako jeftini dijelovi.kikic MF kaže:imam pitanje u vezi fiata. zanima me kakvi su fiati oni narančasti 780-880 ima takvih tipova i smeđih, al znam za jednog narančastog pa me zanima kakvi su oni inače. dosta malo para. znam da su im motori odlični a djelovi iskustva s getribama. čuo sam da se getribe i hidraulik oče kvariti na tim serijama
jbg nisam prije pročitao ovaj post.baota kaže:pozdrav nasao sam jednoga fiatagri F130 godina proizvodnje je 92 zna li tko sta o ome traktoru navalite , cij je motor itd hvala :!:
KRESO kaže:Ajde malo ispitaj kolko je konja ,godina,sati,cjena ako mi se svidi možda i dođem da ga vidim nije mi daleko
probaj baciti koju slikicu