Kaj si dal za njega? I šteta kaj nisi kupil 640.yzf ico kaže:gle ja sam tražio baš tako nešto. oko 60 ks. takvih gabarita jer sam na strmom terenu gledao sam i jednog explorera 60 i 70. ovaj prvi je bio loš i skup a ovaj drugi je bio samo loš. gledao sam u gudovcu new hollanda t 4020 to je ono što bi htio imati. skoro sam ga i kupio ali nakraju nisam sad mi je i drago jer ga nebi mogao otplačivati bio je u opticaju i case jx 60. gledao sam i sonaliku 60 i još jednog plavog kineza ali to nisam htio. nakraju sam uzeo univerzala 530 98 god.
rekao sam da se baš i ne razumijem u universal traktore,a i on se možda baš najbolje ne kuži.vjerovatno mu je motor jako sličan fiatovom pa je pomislio kako bi mogao da bude njegov.eto sad barem imam jednu informaciju više o universalima :mrgreen:ZJ kaže:Teško da je originalni Fiat, ako ga nije sam mijenjal.
To je bil slučaj na prvim modelima, starijim od 35 g.
Naš Štore je '81. g., i na njemu je rumunjski motor, a samo su neke komponente Fiatove (hidraulika, dijelovi el. instalacije...).
ajde nek te dobro služi i puno love ti zaradi,iako je u današnje vrijeme to jako teškoyzf ico kaže:9700 eura ali je u jako dobrom stanju cak jos ima orginalne gume prednje i zadnje u dobrom stanju. neznam za taj 640 sam cuo da više troši i da se grije. e sad to je rekla čula kazala. ovaj stvarno malo troši i zadovoljan sam sad kroz zimu če dobiti neke preinake i onda ce to biti to.
imt5550 kaže:[youtube:2i4y4qgk]HgVYQndxzbc[/youtube:2i4y4qgk]
ništa nije nemoguče. znoa sam za fiata 80-90 puko je kod četvrtog cilindra al ne blok nego odljev što se drži za blok i getribu. traktor je imao utovarivač i čovjek mi ga davao za 6000 eura i onaj višak kolko sam dao za mf-a će mi vratiti je sam kod njega kupio mf-a taj put kad je dopeljao tog fiatajosip123 kaže:ipak je to prava strojčina koju nije lako pokidati :mrgreen:
vjerovatno je dosta dobar jer kada sam radio u italiji dosta sam ih često viđao(mislim na gusjeničare),dosta puta sam ih vidio u tanjuranju,a najviše ih je bilo u pokrajini emilia romagna.matrix123456 kaže:kakav je fiat 505 gusjenicar,koliko ima konja,i kakva mu je brzina..........