B
budanec
Guest
naravno da bi ako buš ga održaval,samo teško da ima 5000 rs,pogotovo ako je iz uvoza,a koji fiat je u pitanju možda ona 110 kaj se več duže vrijeme vrti po njuškalu?
ne traktor je iz uvoza i ma 70 ks (70-90)
naravno da bi ako buš ga održaval,samo teško da ima 5000 rs,pogotovo ako je iz uvoza,a koji fiat je u pitanju možda ona 110 kaj se več duže vrijeme vrti po njuškalu?
to su inače nepoderivi traktori,čista mehanika i k tome jednostavna,ali na radne sate dodaj 10 000 + i onda imaš njegove stvarne sate.
potpisujem.to su inače nepoderivi traktori,čista mehanika i k tome jednostavna,ali na radne sate dodaj 10 000 + i onda imaš njegove stvarne sate.
treba mi savet sta da kupim za 10 000 eura,tj. koji traktor?razmisljam o nekom fiatu,renou ili landiniju.Prednosti i mane?
imas neku sliku tog modela,tj. serije?S Fiatom iz serije 90 definitivno nečeš pogriješiti, za te novce se da naći strojček u vrhunskom stanju, pažen i mažen i jako očuvan.
imas neku sliku tog modela,tj. serije?
ljudi fiat 85-90dt. interesira me da li svi imaju brze getribe odnosno mjenjač 40km/h ili samo pojedini. kolka bi bila realna cijena takvim traktorima s utovarivaćem?
čini mi se da nisu baš okretni ili se varam. i da li ima tko za prodat takvog s brzom getribom. imam potencialnog kupca. ponude ovdje ili na pp. hvala
zapade mi za oko ovaj 8590DT.mozes nesto vise da mi kazes o njemu,kako su se pokazali?Jos samo da ga nadjem u Srbiji.Evo da ne komplciram, upiši si u Google tražilicu sljedeće i budeš vidio slika i slika
FIAT AGRI 70-90 DT
pa nadalje imaš ostale modele
80-90 DT
85-90 DT
90-90 DT
malo pronjuškaj
ili na http://www.konedata.net/Traktorit/fiat.htm
S Fiatom iz serije 90 definitivno nečeš pogriješiti, za te novce se da naći strojček u vrhunskom stanju, pažen i mažen i jako očuvan.
trazicu nesto takvo,tj. za 10 000 eura mislim da bi trebao da nadjem dosta dobrog 8590,ili se varam?Bas cu gledati da trazim sa prednjim kocnicama.upravu si,jedan čovjek kod mene je kupio Fiata 80-90 uvezao ga je ali neznam odakle,uglavno mislim da je samo promjenio semering na radilici i to je to.taj traktor definitivno vrijedi te novce,još da kupiš onoga sa prednjim kočnicama imao bi zvjer!
P.S.-jedina glupost na njemu je onaj rezervar ispod zadnjeg stakla.
dobra stvar.Koliko si ga platio i jesi la zadovoljan?Ja se razmisljam izmedju fiata ili renoa mada mislim da je reno dosta skup za delove.Kod mene je moj s prednjom kočnicom,,,,,,,i to sam dozna jučer...zato i stane ko ukopan...