B
BAGERISTA
Guest
Slažem se s napisanim,,,.
Ne cuka previše,,,čak ni malo ako ga ljepo mijenjaš,,,nači da ga ne šaltaš s turažom,,:blackeye
Kod mene dela kako triba,,,,a i jako je dobar,,kad ideš u brdo,,,i treba ti pola,,brzine još,m,,,da ne spuštaš cijelu,,ili pola kad ideš na više,,,pa zlata vrijedi.......rayer:
Ja ga šaltam s kvačilom,,,,a moreš i sam gasom,,,isto se ljepo prešalta,....a kad cuka,,,cijelo vrijeme,,,je lagano ulje za promijenit,,.........:roll:
U potpunosti se slažem....................
Ne cuka previše,,,čak ni malo ako ga ljepo mijenjaš,,,nači da ga ne šaltaš s turažom,,:blackeye
Kod mene dela kako triba,,,,a i jako je dobar,,kad ideš u brdo,,,i treba ti pola,,brzine još,m,,,da ne spuštaš cijelu,,ili pola kad ideš na više,,,pa zlata vrijedi.......rayer:
Ja ga šaltam s kvačilom,,,,a moreš i sam gasom,,,isto se ljepo prešalta,....a kad cuka,,,cijelo vrijeme,,,je lagano ulje za promijenit,,.........:roll:
Ne, ne mora. To su ti dva višelamelna kuplunga, sa stalno ušaltane dvije brzine. Tlak ulja uključuje jedan ili drugi kuplung, s tim da u trenutku šaltanja jednog uključuje, a drugi još uvijek drži , tak da u prijelaz oba kližu (radi razlike brzina od nekih 20%). Dok ima tlaka ulja, uvijek je uključen jedan kuplung (bilo Hi ili Lo). Kad motor ne radi, nema tlaka ulja i ti su kuplungi razdvojeni (ne voze). Zato ga moreš vleći koliko hoćeš (i uništiti brtve) a motor se nebu pomaknul.
U potpunosti se slažem....................
Posljednje uređivanje od moderatora: