hellboy152
Član
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 304
Imaš ga u new holand servisu,,kad skineš PDV,,,,dobiješ ga po 26kn
Može na PP o kojem se to servisu radi?
Imaš ga u new holand servisu,,kad skineš PDV,,,,dobiješ ga po 26kn
bager,vidim fuul sređuješ i održavaš fiata,tu su sad i orginalni dijelovi.
a koliko godišnje napraviš sati s njim,otprilike?
mislim,dali ti se isplati to,jer koliko sam upučen,ne obrađuješ nešto previše zemlje...
bager,vidim fuul sređuješ i održavaš fiata,tu su sad i orginalni dijelovi.
a koliko godišnje napraviš sati s njim,otprilike?
mislim,dali ti se isplati to,jer koliko sam upučen,ne obrađuješ nešto previše zemlje...
Dobro se održavanje uvijek isplati. Ako ne njemu, onda onom poslije njega.
[/QUOTE]Kad bi neko bija u poziciji ko i ja sad,,,,a ima ih dosta,,nebi kupova ni ulje ni išta,,,ali ja sebi neču kupit ni majcu ni patike,,,ni išta ali ulje je došlo.....tako je i za druge stvari,,,moja dijeca imaju šta obuč,,i jest,,,i imat če,,,ali ima i stroj..
Dok sam ima konbinirku,,,,iako na kraju nisam radija puno sati,,,bila je registrirana,,i bila je održavana,,,(je...š staklo,,,ali je otišla sa svim uljima novim,,,i koplet,,,nači sjedni i radi),mene sram nije nikad bilo ištza prodat,,,,jer ono šta je,,,vidi,,a iza svoje riječi stojim,,,dali i ostali,,pitanje je...........(neko če reč svako svog konja fali,,,mene sram ni pregledaj,,,pa odluči,,,,a i zato ne skidam cijenu dalje nego šta zacrtam,,)
Da se niko ne nađe uvrijeđenim,,,,jer sve se uvijek krivo protumači..:mrgreen::mrgreen:
Možda nećeTaj če se načekat,,,,,,,...8)
Uz dužno poštovanje svima , ali ipak smatram da je Dinov komentar na mjestu.
U ovo današnje gluvo doba ili kako ga ja zovem predgrađe zone sumraka , trebalo bi ipak paziti na financije i isplativost svega.
Evo postavljam Vam pitanje -
Što sde desi ako se pomješaju ulja Hipenol ( neovisno o gradaciji ) i Hidraol ili sl.
Odnosno kad se kipa , radi sa balirkom ,..
Ja sam radio godinama , sa različitim strojevima , priključcima i to iskreno jako često a da nisam imao ista ulja.
Ništa mi se nije desilo.
Vi dobro pišete ali vjerujte mi da nismo toliko bogati pa da se ponašamo kao ,..
Svi novi traktori su jako osjetljivi na ulja. Pogotovo ako imaju powershift mjenjače, reverzere i sl. Čak i mokre kočnice.Dobro , slažem se ,..
ALI !!!
Da li se komu od vas desio ikakav kvar od miješanja ulja ( budite iskreni ) ili druga situacija radite kod nekog npr: poznanik , obitelj , kum , brat i njemu se pokvari traktor sa drugim uljem i on te moli da mu ti iskipaš bilo što.
Što češ mu reći SORY nemamo isto ulje !!!!!!!!!!!!
Dobro , slažem se ,..
ALI !!!
Da li se komu od vas desio ikakav kvar od miješanja ulja ( budite iskreni ) ili druga situacija radite kod nekog npr: poznanik , obitelj , kum , brat i njemu se pokvari traktor sa drugim uljem i on te moli da mu ti iskipaš bilo što.
Što češ mu reći SORY nemamo isto ulje !!!!!!!!!!!!
Jesi ti lud,,,,,,,,,,,,,, s mesta nikam dok se dobro ne ocedi,,,,,,,,,,ko bi ga više pod vagu del :scratchsad kad ga skockaš nađi ljude i pravac Zg u pomoć slavoncima
sad kad ga skockaš nađi ljude i pravac Zg u pomoć slavoncima