Pa kad nemaš niti jedan adekvatan priključak za njega. Istu si balirku tjeral s 25ks slabijim traktorom.
Ajde da vidim,,,,po čemu si to zaključija,,,,,,,šta bi treba imat plug 6 brazdi,,,ili balirku za kvadratne bale,,,one od 5metara,da dela bale,,da bi bio kako treba...kako vidim i ti si ljepo obijasnija snagu,,,nači snagu mijeriš na ful gasu,,,i to je za te amen,,traktor koji ima kao moj 80ks,,,šta treba,,sve priključke podredit njemu,,nači ajmo jovo na novo,,,,i pametovat,,,ko da smo svi ode debili,,ili neznam ni ja šta...
Pa glej kod mene se u poljoprivredi dela jako puno lit,,,,,i netreba sad baš da mi prodaju muda za bubrege,,,niti meni osobno neče,,,,,,jer dok sam ja ora,kosija,tanjura,,itd,,,neki su skakali iz jajeta u jaje,,,pa zato meni ne pije vodu,,,neke izjave koje pročitam..........Rekli ste svi,,da je forum za razmijenu mišljenja,,,,,,samo kakvih normalnih,,,,ili onih koji napričaju svega i svačega...
Ja sam reka da je traktor jak,,,i da je snage dosta i previše,,,,,,,,,,,pa iza toga stojim,,,,,,,,a po čemu si ti zaključija da ja nisam proba snagu,,,,dali uopče znaš dli sam iša ča delat s njim,,ili dali je upregnut pa da se vidi kakav je,,,,,,,,,,,,,s obzirom da sam ga proba u dosta stvari,,,,ne trebam pričat,,,ili nekome obijašnjavat,,,,,,reč ču na sav glas,,,da sam ga upregnuja u oranju,,za mene dosta,,da sam ga testira potrošnju,,,i to na dosta načina,,,i 560 je daleko veči potrošač,,,,a sad kome treba mišljenje,,,da se traktor mora vozit na full gasu,,da bi bila snaga do kraja iskorištena,,,,,i taj koji to tvrdi je za mene jedna velika budala....
Nemoj mislit da ču se svađat,,,,,,,ali da me neko tijera da usvojim njegovo a pola nas vidi da nije tako,,,,,,,,,,,,,to neče iči.........svaka čast svakome,,,,ali ovo kako se ode piše na par misti,,,,to su za mene totalne gluposti..
I sad kreče diskusija ko i uvijek,,moj,tvoj,,,bolji lošiji,,ma boli me vieše ku..c:?,kakav je,,,,,,ja sam ga kupija platija,,,i dopelja,,,stavija nek se vidi,,i sad ako kome ne valja nek ne gleda,,,i riješeno..
Kod mene nek ore i balira,,,,,,meni je dosta,,,a za moje delo trajat če ohoho,,,,,i meni snage dovoljno,,,ako ne čemo poj u uljanik potezat brod na suho za testirat............:rolfer::rolfer::rolfer::rolfer: