Kaj se tiče obrade zemlje i rada sa traktorima si u potpunom pravu.Eto ja cijenim tvoje znanje u mašinama ALI !!!!!!!
Čini mi se kak nemate puno prakse i da me možete razuvjeriti po pitzanju izbora ks i obrade zemlje.
1. Moralo bi vam biti jasno kako nisu susjedne zemlje iste po strukturi a kamoli udaljenije pa npr. imt 533 gdje je nekad radio bez problema sad možew samo promatrati traktor od 75 ks pa na više kako vuće DVIJE brazde , razlog probajte sami naći.
2. Što se tiće lera i vuće to sam ja rekao ali sa razlogom što ako niste znali zetor 5711 ima odličnu snagu na kardanu i to može samo on i poneki drugi da ih ne podcjenim.
3. Ajde muhaničar objasni mi i ostali zašto stroj radni "kombinirka" npr. ycb ima 100 - 120 ks a radi najviše sa hidraulikom.
BAGERISTA skidaj prednji utovarivać jer ti nisi kombinirka po njima
4. Što treba ubijati strojeve sa velikim gasom i trošiti bespotrebno gorivo - onda bi po vašoj teoriji svi transportni kamioni gonili obrtaljku u CRVENO ???????????
Svima je jasno da se šalta u zelenoim polju i čuva gorivo i motor.
Mogao bi još nabrojati koješta protiv Vaše teze ali nemam volje.
Ja nemam ni metra (ustvari lažem, možda par metara ali sa strojem kojeg je trebalo gurati) oranja, kao ni ostalih nekih drugih iskustava. Na traktor me more samo krvava sila naterati i uvek posle toga imam par teških neprospavanih noči iza sebe, ali to je več druga priča ...................
Gle, ova rasprava je krenula od broja okretaja i snage koja je prisutna pri određenom broju okretaja i s tim brzini koju razvijaju na cesti, a vi ste se odmah pripalili. Normalno tu se dotaklo i potrošnje i nakraju je rasprava otišla u drugom smjeru.
Moraš znati da svaki motor razvija određeni moment (je*eš konje, oni u toj priči nemaju veze) na određenom broju okretaja.
Konji su danas u igri, ali znaj da 100 pravih konja prikopčaš za toga Fiata od 100 konja, odu oni sa njim i pola toga imanja ...................., ali koga danas to više i zanima...............
Taj YCB isto na leru nemre kopati, pa da i jači motor ima, ali za samo kopanje bi mu bil dovoljan i slabiji. On ponekad mora i malo gurnuti.
Nemoj miješati mamione, rovokopače i traktore. Začas bumo dogurali i do agregata, ni oni se ne vrte ful gas
Živ ti meni bio i nemoj šparati gasa, s tim nanosiš više štete motoru nego kaj misliš za ušparanih deci ili dva nafte