massey595
Član
- Tu od
- 28 Stu 2012
- Poruka
- 822
Imam ja za prodati.Cijena 75000kn.
Uz tu gumu dajem i ostatak traktora!:lol::lol:
bravo majstore
Imam ja za prodati.Cijena 75000kn.
Uz tu gumu dajem i ostatak traktora!:lol::lol:
evo i mojeg ljepotana
prava mrcina a sada naletio na njuškalu jedan 90 90
http://www.njuskalo.hr/traktori/prodajem-traktor-fiat-agri-90-ks-oglas-4772608
prljav, neišminkan, po meni odličan, mislim da je traktor svaki dan u radu i da je OK, barem se na njemu sve vidi bolje nego na ovom 70-90 sa utovarivaćem, iskreno taj mi je jako sumnjiv, kao da je farban i uređivan, a i gume mu nisu baš u najboljem stanju,,
usput, šta vam znaći taj HI-LO mjnjač, to je naziv za međbrzni, tzv. power, kalanje ili?
to mora da je neka od prvi linij serije 90 barem sudeći po kabini(svi imaju napred i otraga bijelo gore na krovu,a ovaj ima sve žuto)...
brze getribe ti imaju svi koji imaju zeca naprijed na haubi,bez obzira na hi-lo...
ček??pa el nije ako ima napred zajca da je Hi-Lo...
neje to jedno te isto???
ak neje, kaj znači Hi- Lo a kaj ZAJEC???
vidiš paradoksa, sve pitam a ne pitam godinu...
a gledam malo po google-u, pa malo po stranim oglasnicima i NITI JEDAN 70-90 NEMA TOGA ZAJCA NAPRE??? HMMM...
nek mi objasni neko ko zna, gde je caka??
mislim da mu je to kalac
mike je lijepo rekao - zec na haubi oznacava 40kmh - brzu getribu.
hi-lo mijenjac je mjenjac sa powerom ili kalanjem brzine. kako vam draze..
zasto mora biti 70-90?
i 80 i 85-90 su gabaritno jednaki, jednako teski, 80-ka ima isti motor kao 70-ka. jedino sto je 85-ica turbak. nevjerujem da bi bili veci potrosaci u istim poslovima.
Viđal sam modele na kojima piše Hi-Lo, i ZEKO je odmah do!
Moja je predpostavka bila da zeko i Hi-Lo nejdu jedno bez drugoga, nevjerujem da bi spora getriba imala kalanje, a svaki ZEKO bi trebal imati i Hi-Lo !
E baš o tome pričam, nisam ni na jednom fiatu s sporom getribom vidio kalač!
Svi ovi sa zekom su Hi-Lo bili kojeg god da sam vozil!
kak misliš15x3 ili misliš 5 brzina i rikverc na jednom mjenjaču a na drugom mjenjaču 3 brzine
70-90 do 88. god ima 12+4, znači bez reverzera, znači 3 grupe (brze, radne, spore + rikverc) po 4 brzine.
A od 88.-92. god imaju 12+12, što znači da je reverzer u igri i modeli sa zekom i Hi-Lo 24+12