E ovo se mijenjalo ulje u prednjem diferencijalu i glavčinama,,, za sad prednja strana riješena.....to je bilo prije pranja,,............
Uploaded with ImageShack.us
Sistem naljevanja,,,samo se triba snač,hehhehhehehehe
A ovo je se stavilo unutra,,,nači ulje za mokre kočnice,hidraulika,transmisija,osovinske pokretače,,,,itd,,,takvog sam imao u konvertoru,mijenjaču od konbinirke.....ili JD50,ovo mu je zamijena..
nemaš brige ima njih još...sam daj pare...malo oglasnika v ruke i put pod noge,more se najti dosta dobar stroj za relativno malo love ak se pogledaju cijene novih...:scratch
evo ja obećal još slikica od svojega...nije v stanju kao od bageriste,(a trebal bi i jedno dobro pranje) al motor je fantazija,dela ko Švicarac hehe...
I ovaj je u dosta dobrom stanju.Ja sam mislio da je ovo malo manji traktor ali kad videh 539 u pozadini uocih da je poprilicno veliki.Mislim da je po velicini kao imt 577.ili se varam?Kad si ga kupio i ako nije tajna koliko je bila cena?.
Nemoj ovo dvaput reč,Fiat ima sigurno bolju kabinu,udobniju,i te sitnice al motor S-44 ipak nema..Hehehehehe....577 se može sakrit iza Fiata 90-90, to se nemre ni uspoređivat, ama baš po ničemu!!!
to sam mislio slican kao 7090 mozda i kao 8090 ili se varam?Vidim da je ovaj ogroman,dosta veci od 577.Hehehehehe....577 se može sakrit iza Fiata 90-90, to se nemre ni uspoređivat, ama baš po ničemu!!!
Nemoj ovo dvaput reč,Fiat ima sigurno bolju kabinu,udobniju,i te sitnice al motor S-44 ipak nema..
Jesi vozio kad 577?
MA sve 5to sam mislio slican kao 7090 mozda i kao 8090 ili se varam?Vidim da je ovaj ogroman,dosta veci od 577.
Naravno da sam vozio, orao i tanjurao, samo bil je obični....
No, nemoj mi samo reči da je 577 jači od 90-90.....to je smešno, pa čak i za tebe koj se kužiš u traktore ....
Za usporedbu, 65-94 s svojim izborom brzina i 10 ks slabijim motorom može se usporediti s 577 DV koji je 10 ks jači, provjereno, isprobano, testirano...FIAT jednostavno ide, no to neznači da je 577 slab, to nikako, al 90 ks je ipak 90 ks!
MA sve 5 [/Q
Gde moze da se poredi 577 sa 9090,nema sanse.Konji su konji.
..još rotirka,,i milina..
Neznam kako je Fiat jer to niko nema kod mene,ima samo jedan Fiatagri 65ks..Naravno da sam vozio, orao i tanjurao, samo bil je obični....
No, nemoj mi samo reči da je 577 jači od 90-90.....to je smešno, pa čak i za tebe koj se kužiš u traktore ....
Za usporedbu, 65-94 s svojim izborom brzina i 10 ks slabijim motorom može se usporediti s 577 DV koji je 10 ks jači, provjereno, isprobano, testirano...FIAT jednostavno ide, no to neznači da je 577 slab, to nikako, al 90 ks je ipak 90 ks!
MA sve 5
Neznam kako je Fiat jer to niko nema kod mene,ima samo jedan Fiatagri 65ks..
AL za 577 mogu sa sigurnošču reč da se neče postidjet niti jednog traktora iste snage u radu..
Neznam kak ste uspoređivali taj Fiat 65ks s 577,al stojim iza svojih riječi da se nemože usporedit s 577,moguče samo da je u oranju brži,ali samo brži a ne jači jer 577 ima sporiju 1 brzinu malo,ali zato mu snage ne fali u njoj..
Od nekih sam ćuo da ako se Fiat malo više optereti odma procuri na sve strane,velim ovo sam čuo samo,meni je Fiat isto super traktor pogotovo serije F 130,ili 80-90..
i retrovizor..:scratch
Neznam kako je Fiat jer to niko nema kod mene,ima samo jedan Fiatagri 65ks..
AL za 577 mogu sa sigurnošču reč da se neče postidjet niti jednog traktora iste snage u radu..
Neznam kak ste uspoređivali taj Fiat 65ks s 577,al stojim iza svojih riječi da se nemože usporedit s 577,moguče samo da je u oranju brži,ali samo brži a ne jači jer 577 ima sporiju 1 brzinu malo,ali zato mu snage ne fali u njoj..
Od nekih sam ćuo da ako se Fiat malo više optereti odma procuri na sve strane,velim ovo sam čuo samo,meni je Fiat isto super traktor pogotovo serije F 130,ili 80-90..
BAGERISTA jel si otkrio gdje se ljeva ulje u getribu??