• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

FiatAgri serija 90 (55,60,65,70,80,85,90,100,110,115,130,140,160,180)

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
bagerista
pa njemu je nosač utovarivača uhvačen za zanje trube sa bragama

I

ilijadr

Guest
Zašto te čudi,,,,:shock:pa ne lome svi traktore,,,ko da ih sutra ne trebaju,,,ima i ljudi vani koji isto čuvaju i održavaju traktore,,,,kao i kod nas..:p:p

Imaš na slikama,zadnji diferencijal..poslikan,,,a motor i mijenjač je teško poslikat,,jer je zatvoren,tako da je teško dobit sliku cijelu,,,,ali probat se može,,,reci šta te zanima,,,pa se da slikat,još..:rolleyess::rolleyess:

Ja mislim da je razlika i u mijenjaču,,kod tih serija..ali ima još nešto.nisam siguran dali ima turbinu,,ili ne.
imaju turbinu i mislim 24/12 brzina.www.konedata.net tu cete sve naci za traktore,tj. mehanicke karakteristike. . .
Jel mozes da slikas tvoj traktor,par slika spoljasnjosti i par unutra?

B

BAGERISTA

Guest
bagerista
pa njemu je nosač utovarivača uhvačen za zanje trube sa bragama

Da ali ide i vida dole koja ga drži,na mijestu,da ne forsira naprid nazad,,,,a braga da je drži blizu..i to drži da bager ne gura traktor na pola,,nego da se sila raspodijeli,tako imaju svi ja mislim,,,a i bolje je nego da se drži samo ispred...jer su onda se traktori lomili više na pola.

Ova šasija od utovarivača,,je na šest mijesta povezana s traktorom..

imaju turbinu i mislim 24/12 brzina.www.konedata.net tu cete sve naci za traktore,tj. mehanicke karakteristike. . .
Jel mozes da slikas tvoj traktor,par slika spoljasnjosti i par unutra?

Ovo nisam razumijo,ali poslikat ču nti bez problema....
Dali si pita da izvana poslikam???

I

ilijadr

Guest
Da ali ide i vida dole koja ga drži,na mijestu,da ne forsira naprid nazad,,,,a braga da je drži blizu..i to drži da bager ne gura traktor na pola,,nego da se sila raspodijeli,tako imaju svi ja mislim,,,a i bolje je nego da se drži samo ispred...jer su onda se traktori lomili više na pola.

Ova šasija od utovarivača,,je na šest mijesta povezana s traktorom..

Ovo nisam razumijo,ali poslikat ču nti bez problema....
Dali si pita da izvana poslikam???
Ako mozes nekoliko slika spoljasnjeg i nekoliko unutrasnjeg izgleda.

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
baš me zanima kad budeš utovarao zemlju sa njim kako će se ponašati

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Isusek, isusek...Vidio sam stvarno svakakvih Fiata, al ovaj ej u tvorničkom extra stanju!! Svaka čast bagerista na stroju, odličan je, ako mi se posreći, valjda ču i ja naletjet na takvg očuvanog.
Nego reci mi jel ste skidali poklopac ventila??? Neki kvar il samo štelanje?

B

BAGERISTA

Guest
baš me zanima kad budeš utovarao zemlju sa njim kako će se ponašati

U gnjoju se ponaša dobro,,,čak sam se i iznenadija,,kod guranja materijala,,,nači prije nego zagrabiš,,,snage,,i jako se ljepo krca,,,,samo triba se priviknut na to da je mala korpa,,,i da dobiješ osiječaj di je korpa,,,,mada mislim štangu napravit,,koja pokazuje koliko je otvorena-zatvorena korpa..

Isusek, isusek...Vidio sam stvarno svakakvih Fiata, al ovaj ej u tvorničkom extra stanju!! Svaka čast bagerista na stroju, odličan je, ako mi se posreći, valjda ču i ja naletjet na takvg očuvanog.
Nego reci mi jel ste skidali poklopac ventila??? Neki kvar il samo štelanje?

Zahvaljujem,ali kako god,ljepo ga je vidit..još rotirka,,i milina..
Pa glej u principu,,,je takav i stvarno je očuvan,,,a i pored toga je stvarno na godište u dobrom stanju...
Za sada prezadovoljan,,,ne troši ni mrvu ulja,,dela lipo,,,,i stvarno mogu reč,da je solidan potrošač,,,a i izmijerit ču ga ovaj put u oranju,,jer imam jednu njivu,,koja je ostala za iza nove godine,,,da spremiomo,za košnju,,pa čemo ga testirat..

Polako nači češ,,sigurno i boljeg,,,,bilo je ovdje par sitnica,,koje u principu daju traktoru,na cijeni,,sad mogu reč još ulje u diferencijalu,,,i nema više šta nego delaj...

Nisam ništa skidao,,niti poklopac,,,misliš radi hermetika,,,možda je neko prije,,,mada sumnjam jer su sve vide još boja gore nepuknuta,,,a i ako je,,dobro je ,ventili se ne čuju ,,,ama baš niš,,radi ko singerica..:supz::supz:i da je bilo šta reko bi,,,ali stvarno ni takli,možda ovi prije,,opet kažem ako su štelovani,,još bolje..

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
E to je onda stroj bagerista, stvarno, još jednom svaka čast!!

Ak ti slučajno postane slab pa ga budeš prodavao, odmah mi javi, dolazim po njega! :D :D :D :D :D :D

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
E to je onda stroj bagerista, stvarno, još jednom svaka čast!!

Ak ti slučajno postane slab pa ga budeš prodavao, odmah mi javi, dolazim po njega!

nemaš brige ima njih još...sam daj pare...malo oglasnika v ruke i put pod noge,more se najti dosta dobar stroj za relativno malo love ak se pogledaju cijene novih...:scratch

evo ja obećal još slikica od svojega...nije v stanju kao od bageriste,(a trebal bi i jedno dobro pranje) al motor je fantazija,dela ko Švicarac hehe...

fotografija0072.jpg

fotografija0071c.jpg

fotografija0074u.jpg

fotografija0073.jpg

Posljednje uređivanje:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Ljepa pilana,nek te dugo služi. Daj mi reci koje gume imaš na Fiatu nekak mi ce čine dosta široke.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
E to Mike, traktor je zver :)
Samo nek ide, PVH mi se sviđa, i opčenito, dok se malo dotera nebude opče loše zgledal!

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Ma ništa mu ne fali, makina i pol :) Mala bomba :) Sad si olakšal zetora :)

B

BAGERISTA

Guest
Jako ljepa makinica MIKE,,:prayer::prayer:kažeš da nije ko moj,,ali ja kažem da se ga dobro opere,,,,vidit češ da je makina za desetku,,,,a ne desetku,,,i više vijeruj mi....;)

Vidim gume se na njemu zadnje šire od mojih i u dosta dobrom stanju još,,,a i prednje če još vuč,,,,,a prednja hidraulika,,,je milina,,,mada se more na svakog od ovih serija montirat,jer ih imaju na par mijesta di se prodaju posebno,,,samo montaža i spajanje,,,,i malo znoja..

Makinica je stvarno uredna..............:supz::supz::supz:

MIKE,,,može slika kako je kod tebe smiješten radio......:shock::shock:,baš me nešto zanima..

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
Ljepa pilana,nek te dugo služi. Daj mi reci koje gume imaš na Fiatu nekak mi ce čine dosta široke.

hvala...

...da kak mi se čini malo i preširoke,al takve su već gore,pa nema smisla nametati druge s obzirom da su još u super stanju, prve na 50%,a zadnje 75%

gume su radialne,a dimenzije su: prve : 480/65 R 24 XM 108

zadnje : 600/65 R 34 XM 108

ps.
budem poslikal i radia dok ga nabavim i ugradim...trenutno ga nema unutra,ali ima 4 zvučnika i gotovu instalaciju izvedenu,samo treba radia prištekati;)

Posljednje uređivanje:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Mike, gume su zver :)
Čovek ima v Prugovcu F100 i ima gume istih dimenzija :)
Bolje da su šire, manje zbija tlo.

Mike, koja je to godina i koliko ima radnih sati?
Odkud je uvezen?

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
gume su mu baš bucmaste :prayer: i jako miran je u vožnji vjerujem. malo će te možda zezati u blatu. pogotovo ako ti se zemlja lijepi.
kad su jako široke gume i guste ripne, nećeju se čistiti, jer se brže napune blatom pa samim tim se skliže.
nebih niti ja znao da mi nije reko čovjek koji je to napravio. ja sma kupovao gume za mf-a i htio staviti ekstra široke, pa mi je čovjek reko uzmi malo šire, ali za glinasta tla sa kanalima da se čiste jer ću imat problema u mekanom. na sreću sam takve kupio i nemam problema oni kanalići između ripni guraju blato i gume su pretežno čiste. dok kum s klasičnim širokima ima dosta proklizavanja i problema kod mekanog oranja.

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
Mike, gume su zver :)
Čovek ima v Prugovcu F100 i ima gume istih dimenzija :)
Bolje da su šire, manje zbija tlo.

Mike, koja je to godina i koliko ima radnih sati?
Odkud je uvezen?

uvezen je iz Njemačke,´90. godina je, i ima 6100 rs.8)
a ide 40km/h ko od šale,a rupe po cesti gotovo i ne osjeti...

B

BAGERISTA

Guest
E ovo se mijenjalo ulje u prednjem diferencijalu i glavčinama,,, za sad prednja strana riješena.....to je bilo prije pranja,,............

Uploaded with ImageShack.us

Sistem naljevanja,,,samo se triba snač,hehhehhehehehe

A ovo je se stavilo unutra,,,nači ulje za mokre kočnice,hidraulika,transmisija,osovinske pokretače,,,,itd,,,takvog sam imao u konvertoru,mijenjaču od konbinirke.....ili JD50,ovo mu je zamijena..

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
@Mike;jel mjenjaš gume za 540?;)

Uvijek mi se bolje dopada traktora sa širokim gumama nego uskima,,,..

Najnoviji postovi

Na vrh