baš me zanima kad budeš utovarao zemlju sa njim kako će se ponašati
U gnjoju se ponaša dobro,,,čak sam se i iznenadija,,kod guranja materijala,,,nači prije nego zagrabiš,,,snage,,i jako se ljepo krca,,,,samo triba se priviknut na to da je mala korpa,,,i da dobiješ osiječaj di je korpa,,,,mada mislim štangu napravit,,koja pokazuje koliko je otvorena-zatvorena korpa..
Isusek, isusek...Vidio sam stvarno svakakvih Fiata, al ovaj ej u tvorničkom extra stanju!! Svaka čast bagerista na stroju, odličan je, ako mi se posreći, valjda ču i ja naletjet na takvg očuvanog.
Nego reci mi jel ste skidali poklopac ventila??? Neki kvar il samo štelanje?
Zahvaljujem,ali kako god,ljepo ga je vidit..još rotirka,,i milina..
Pa glej u principu,,,je takav i stvarno je očuvan,,,a i pored toga je stvarno na godište u dobrom stanju...
Za sada prezadovoljan,,,ne troši ni mrvu ulja,,dela lipo,,,,i stvarno mogu reč,da je solidan potrošač,,,a i izmijerit ču ga ovaj put u oranju,,jer imam jednu njivu,,koja je ostala za iza nove godine,,,da spremiomo,za košnju,,pa čemo ga testirat..
Polako nači češ,,sigurno i boljeg,,,,bilo je ovdje par sitnica,,koje u principu daju traktoru,na cijeni,,sad mogu reč još ulje u diferencijalu,,,i nema više šta nego delaj...
Nisam ništa skidao,,niti poklopac,,,misliš radi hermetika,,,možda je neko prije,,,mada sumnjam jer su sve vide još boja gore nepuknuta,,,a i ako je,,dobro je ,ventili se ne čuju ,,,ama baš niš,,radi ko singerica..:supz::supz:i da je bilo šta reko bi,,,ali stvarno ni takli,možda ovi prije,,opet kažem ako su štelovani,,još bolje..