marko93
Legenda
- Tu od
- 31 Sij 2008
- Poruka
- 5,893
A sve to stoji,velim nema takvih traktor u mom kraju da bih mogao sa sigurnošču reč..Čini mi se da si malo loše informiran.....
Pa recimo da uzmeš stroj bilo koji u ruke,,,i ožeži bez milosti,,,ne da bi propišo,,,nego bi se cijedilo sa svakog(govorim o lomljenu do daske,nači nema milosti),pa sad ti meni reci koji traktor,,,ako dela ko stoka,Kžaem da dela,nije negdje pokazao nakon 10-15-tak godina da nigdje ne slini,,,,mislim da ti ima prednost svaki IMT-ac....ali ovako bimo išli u nedogled...
E kad si več spominja seriju 90,mislim da si malo griješiš,,,recimo moj je doša,neopran i mogu reč da s motora nisam naša nijedno puštanje(kažem puštanje),a da je bilo masnoče,oko šipke,ili oko cijevi od oduška,,,to je i svaki ima,,,,,a da su ga štedili nisu,vijeruj mi ni mog ni ničijeg(nači delat normalno).
Pa sad reci ko od gazdi ide lomit svoj traktor,,,,,samo BUDALA,i niko više......
Kad bi IMT-ac ima ovoliko cijevi i hidrauličnih ventila,i neznam ni ja sve koji ukopčavanja spojeva,,,,bilo bi ulja ispod da bi se moglo ljepo vidit,............
Fiat sigurno nije loš traktor,jer sam se raspitivo kad sam kupovao i za njih.
A da IMT ima toliko cijevi i ventila nebi bio IMT