jandric200
Član
- Tu od
- 9 Velj 2011
- Poruka
- 593
Re: Zetor
Kad si to kupio
Kad si to kupio
Posljednje uređivanje od moderatora:
ovi radni sati??? najmanje x3, više bi bilo x5..Utovarivač meču da se lakše proda,,, Kak je rekel kolega max 10000 eura. Staro je to..pipneš neku žicu odmah pukne.
Pozdrav, kakva su iskustva sa ovakvim traktorom, dal vrijedi te novce s obzirom na godinu i 10 000 radnih sati?
Mislim da cijeloj seriji 90 pumpe su premalog protoka. Čak sam si bio obećao da ču montirat veču kad crkne pumpa ali ni bilo vremena za preinake.Znam..s njime reguliram samo brzinu spuštanja..na brzinu dizanja ne reagira.
Imam 55-90 2WD, prije toga imao Štore 502 i mogu reći da je Fiat okretniji( najviše zbog servo volana), ali nije tako živahan i nema brz odaziv na gasu kao Štore. Fiat je veći i teži pa mu je tih 55ks malo. Kad bi kupovao ponovno uzeo bih barem 65-90. Ali mi je to jedini traktor pa ga koristim za sve. A za one koji imaju barem 1 veći traktor za oranje i te malo teže stvari, a ovaj bi im koristio više za međurednu obradu takav im je traktor savršen.Ima netko iskustva sa Fiatom 60-90 DT. Kak se iskazao? Da li je okretan? Dali je živahan, pošto ima 3 cilindra?
Imam jednog u ponudi i najviše bih ga koristio za baliranje, košnja, eventualno manje parcele za oranje te sjetva i špricanje.