Traktor je 88 godina, ima 12x12 mjenjač (30km/h). Limarija je dosta loša. Ispred gdje je akumulator je dosta trul, pod od haube je isto trul, ima čak na nekim mjestima i dosta velike rupe (veličine skoro šake), sjedalo isto dosta loše. Onda mjenjač od glavnih brzina (1-2-3-4) dok se mijenjaju u transportu, malo krče dok se ušaltava (na mjestu ne) (Da li sihroni pri kraju ili to tak i kod ostalih ne znam). Gume zadnje su skroz poderane. Struja bi se trebala popraviti, ne radi sva. Dosta pari na odušak (čuo sam da fiati tih serija inače pare, al nekak imam osjećaj da ovaj imak dosta više pari, jer kad prstom prođem preko oduška, dosta ulja ima).
I da ta hidraulika malo čudno radi, što sam opisao. Ima samo jedan izvod hidraulike. Nema dva. što mi malo čudno. Kabina je uža, tak da nema mjesta za dva.
Edit:
Cilindar od volana ima dosta lufta,cijeli cilindar ide lijevo-desno jedno 2-3 cm prije nego što se kotač uopće počne reagirati. I neki put imam osjecaj ko da volan na jedno stranu slabije reagira, nego na drugu (više kruga treba okretati u desno, nego u lijevo)
Ostalo je više manje ok (ono što je preostalo), koliko sam uspio skužiti. Da, imam osjećaj da je malo trom da se osjeti da je 3 cilindra (Ima 3200kg).
Cijeni ga 9000. Po meni je to ipak nekako previše. Dosta previše.