Dani2209
Novi član
- Tu od
- 6 Ruj 2021
- Poruka
- 5
Ma to je još slika dok ga nisam kupio 😁Nema kvara, takav tip getribe je. Usput si natoči vodu u posudu, svijetli ti lampica... 😉
Išao sam gledati par komada i ovaj se pokazo najutegnitiji i najbolji al da budem iskren gledam po forumu 2012godine su išli po 13000eura do 15000e a ni ja ništa manje nisam platio a prošlo je već skoro 10 godina od tadaTo je dio razloga zašto su ti francuski traktori jeftiniji od drugih..... Bar do 98god.
Deutz Agrotron 135 iz francuske ide 45 km/h, s time da je elektronski blokiran na 2000 okretaja.To je dio razloga zašto su ti francuski traktori jeftiniji od drugih..... Bar do 98god.
i što čekaš? skidaj to. kod mene ne bi 1 dan čekalo na rješavanje te blokade....Deutz Agrotron 135 iz francuske ide 45 km/h, s time da je elektronski blokiran na 2000 okretaja.
Išao bi i 50 km/h da skinem blokadu, jer ima 50 km/h getribu. Godina proizvodnje je 1999.
Reduktori se ne mrve tako lako, ako su dizajnirani i isprojektirani da drže 50 km/h nebi im smjelo biti ništa..... I smrviti reduktore.