B
BAGERISTA
Guest
Ništa ne govore,,,,čekaju i kad krenu,
,,treba uzet kokice,,i nešto za :drinkers:,,,jer če bit ča čitat..
Hvala za Lički viski kojeg još nisam probao ali hoču ovih dana pa da vidim dal je i on tolko jak kao njegovi ljudi koji ga prave.
A mi na faksu smo bili na mnogo terenskih izleta u razne tvornice i u malom broju smo mogli slikati. Još obavezno naglase zabranjeno slikanje sa mogućom kaznom :roll:Čiko
Što se tiče slikanja u tvornici, ja sam jih prvo ljepi pitao dali se smije i nije bilo nikakvih problema. Moglo se slikat šta si sam htijo.
...valjda če bit još prilike da se ponovo sretnemo jer kako vidim imamo još puno toga da popričamo i da se poveselimo.
Kako je prošao?!? Pa lijepo, kroz granični prijelaz :lol:hm, neću ni pitat kako je prešal granicu... :lol:
Male napomene.., za med samo mala opaska - podsjetniktreba utoplit - predlažem metnut - stavit na radijator da se povrati u tekuće stanje - zlatno-žutu boju., more se koristit za mazanje po kruvu, sladjenje - šećerenje čaja....preporučavam pojist svako jutro jednu žlicu meda na prazan želudac - natašće!
Danas su bili kod mene u poseti, meni dragi forumaši legenda Grof i Aco 93. rayer:
Našli smo se u Kranju i posle kafice otišli u Agromehaniku Kranj gde smo si ogledali tvornicu traktora AGT. Posle toga smo išli kod mene gde smo pogledali moj vozni park :rolfer:i naravno družili se neko vrijeme. Pošto je Aco 93 vatrogasac kao i ja, otišli smo i u našu vatrogasnu postojbu GARS Jesenice gde smo malo pogledali vozila i našu jedinicu. Vrijeme je letilo dalje i naravno sa njim i mi pa smo išli još na Bled koji važi za jedan od bisera Slovenije pa sam želeo da ga u toj prilici i oni vide. Sledilo je još malo druženja i onda na kraju ponestalo nam vremena koje je išlo prebrzo pa smo se oprostili na mom dvorištu.
Drago mi je da ste došli, da smo se uspjeli dogovoriti da zajedno provedemo neko kratko vrijeme, koje je vidim da bilo prekratko i bilo mi je čast Vas upoznat u živo.
uuu sta se tu dogadja, svaka cast momci, cekam jos da vas vidim jednog dana u tvornici AC
O sinke evo tebe opet među nama......:mrgreen:,,,..