Zemi si Zentu. Kvalitetno, dobro i pouzdano vitlo i jeftinije od Karasa. A dopelaju ti ga doma na kućni prag.
Daj mi reci gdje ima za kupit Zentu, nigdje ne mogu ništa pronaći..
Zemi si Zentu. Kvalitetno, dobro i pouzdano vitlo i jeftinije od Karasa. A dopelaju ti ga doma na kućni prag.
mislim da se niste razumjeli , oni vjerojatno rade(ako oni organiziraju prijevoz) samo s poštom , a ti sigurno možeš poslati po njega koga želiš ili ti je povoljniji .
Pozdrav svima,evo pročitao sam skoro sve komentare u vezi nabavke novog vitla i totalno sam zbunjen sa odabirom pa vas molim za savjet oni koji imaju od ova dva vitla da napišu iskustva .Godišnje za svoje i bratove potrebe do 60-ak m drva mi treba vitlo i dvoumim se između 2 tj Krpan 4t (6571 kn auto Horvat) i Karasa 4t takođe ,dakle do 1000 e max.Svaki savjet mi je dobrodošao.
imam dajca 4006 a vitlao bih do debljine 40 - 50 cm jer kod mene ne mogu dobit liniju za svoje potrebe pa moram ići u susjednu šumariju gdje je puno lošiji teren nego kod nas i vitlo bi mi super dobrodošlo.Gdje si kupio Zentu ? pošalji mi podatke od trgovine.
Pozdrav svima,evo pročitao sam skoro sve komentare u vezi nabavke novog vitla i totalno sam zbunjen sa odabirom pa vas molim za savjet oni koji imaju od ova dva vitla da napišu iskustva .Godišnje za svoje i bratove potrebe do 60-ak m drva mi treba vitlo i dvoumim se između 2 tj Krpan 4t (6571 kn auto Horvat) i Karasa 4t takođe ,dakle do 1000 e max.Svaki savjet mi je dobrodošao.
sto se mene tice kad budem sta izvlacio slobodno nek dode vidit i radit taman mi treba jedan na sajluVAVO, Ja uskoro idem izvlačit onu svoju Bukvu od koje sam sliku panja stavil ovdje u prikladnu temu pa ako želiš vidjeti ( i raditi) sa Zentom, samo reci. Javim ti kad to bude pa se uvjeri. Neka te netko tak pozove i na Krpana i na Karasa pa buš sve znal.
Ma razumijem ja to,ali za mene je svaki matrijal recimo "običan" samo je razlika u kvaliteti i namjeni,tako da je moj komentar upućen čisto na ovaj dio od "običnog matrijala".Pa nemože biti od neobičnog.