matrix123456 kaže:gdje rece djelove za frezu,da li imaju peraja da se kupe za frezu i kako je prosirit sa tim perajima,jer mal freza za 400 seriju je 1m sirine,a ova za seriju 700 je 120 dakle jedan par nastavako tj. novih peraja,primjetio sam da je prenosna kutija ista smao je dodoano jos po jedan nastavak sa obadvije strane,e sad kao to izvesti...
alvarez kaže:Prvo , problem sa hidraulikom , mnogo sporo podize i spusta prikacena orudja .
proklizava lamela ..treba mjenjati lamelu ili samo podesiti prazan hod papuče kvačila ....no bojim se da je kasno za toalvarez kaže:Drugo , kada se zagreje gubi na brzini ali zvuk motora se ne menja .
I trece , ako zakacim neko orudje ili prikolicu za njega on , po pustanju kvacila polako ubrzava a ne startuje od jednom , tako da kada krecem uzbrdo desava se da nece uopste da krene .
alvarez kaže:Zdravo svim a koji Tomicu smatraju clanom obitelji , On je moj clan porodice od 1981godine , poceli smo sa najmanjim , da bi ja pre dve godine kupio tv730 , i tu pocinju moji problemi , pa bih Vas sve koji mogu da mi pomognu to i zamolio . Evo o cemu se radi .
Prvo , problem sa hidraulikom , mnogo sporo podize i spusta prikacena orudja .
Drugo , kada se zagreje gubi na brzini ali zvuk motora se ne menja .
I trece , ako zakacim neko orudje ili prikolicu za njega on , po pustanju kvacila polako ubrzava a ne startuje od jednom , tako da kada krecem uzbrdo desava se da nece uopste da krene .
To su trenutno moji problemi , pa bih Vam bio zahvalan za pomoc , i jos nesto ako neko ima knjigu o ovom tipu traktora uputstvo za upotrebu i tako to neka me uputi gde mogu i ja da je nabavim .
Mnogo Vam hvala .