B
Bagudina
Guest
Re: TOMO VINKOVIĆ
Mia casa, e so casa !
puknuti kaže:
Mia casa, e so casa !
puknuti kaže:
Bagudina kaže:Usput veliki pozdrav forumašu ZJ, sa kojim sam se našao i popio kavu te ispričali o svim bitnim i nebitnim stvarima oko traktora , svako malo pa se nađem sa nekim ! opet mi pade ona moja stara ideja o okupljanju forumaša ljubiteljaTV-a ! ovo bi mogli odraditi ovo ljeto, kad Firemnpeter i JoyKiki budu na ljetovanju tu blizu mene, a naravno i Puknuti !
Samo 600km... :lol: pa ti si onda blizu... :lol: Ja možda dvaput tolko...eeee fata je fata, al dvaput je dvaput! :lol:firemanpeter kaže:A možda dođem kod tebe ako bude okupljanje forumaša. Jeste mi to želja jer znam da če bit fino društvo ali tu ima barem 600 km u jednu stranu :scratch Dobro, vidjet ču. :scratch Za sada je još rano bilo šta reči.
Pa druže moram te izneveriti,,,neće biti prekrojeno i montirano na Tomu za para dana, jer mi nije toliko hitno! Tek za mesec dana kreću radovi u poju, ako vreme dozvoli! Oglas za kupovinu originalnog Roll-a za TV8xx je još u opticaju,,, pa pričekam još malo...možda se javi još neko sa originalnim okvirom. A ovaj budem prosledio, nekom za TV400-500 jer je veoma tražena roba, i nebi da pravim odmah harakiri od okvira!GROF kaže:Joekiki!., pozdrav lipi prijatelju u predivnu Vojvodinu!., ti si vridan i pedantan, za nekoliko dan već vidim kako će taj znameniti okvir bit pripasan - izboljšan na tvome tomi!!! /ča bi pisal naš vridni firemanpeter!/., a kako kaže isto tako naš nadasve vridni i mladi Savo iz Bosne!., /je*eš mašinu ka se neda popravit i pripasat sa fleksericom i švas-aparatom!/.- ., samo da ti napomenem u svezi visine traktora sa zaštitnim okvirom!., znači; traktor sa zaštitnim lukom - okvirom - arnjem - roloba..., nesmi biti niži od 180 cm., niti viši od 205 cm!!!., si razumil???
Puknuti, sutra bum znalBagudina kaže:puknuti kaže:
Mia casa, e so casa !
joekiki kaže:Pozdrav svima!
Samo 600km... :lol: pa ti si onda blizu... :lol: Ja možda dvaput tolko...eeee fata je fata, al dvaput je dvaput! :lol:firemanpeter kaže:A možda dođem kod tebe ako bude okupljanje forumaša. Jeste mi to želja jer znam da če bit fino društvo ali tu ima barem 600 km u jednu stranu :scratch Dobro, vidjet ču. :scratch Za sada je još rano bilo šta reči.