Re: TOMO VINKOVIĆ
pozdrav bećarima!!!
... matrix1234567890!!!., pa forumašu moj kako si ti zapel za cijene oko novoga tomice iz onih davni dana., a ko fol ???., onako brzo i žurno za nepoverovat ča se iza brda tače?., aj, aj, ... drugi put malo uspori kad pitaš?., a ni baš neke preše, ni oglavu!., ma sprešil ti nas!; KO CIGANA NA VIŠALA!!!., a ono zeka-peka!!!...
... BaTek!., prijatelju., vridni prijatelju!., kako se lipo vidi da si potiral Marfija! iz svoga dvora!., traktorić sastavljen i dela oko čišćenja sniga ko pravi!., SRETNO TI!., samo delaj i uživaj u snižnim radostima!!!
... firemanpeter!., pa prijatelju Petre!!!., ma čistiš i ti snig ko pravi!., ki je vridan?, je vridan???...
... Joekiki!., pozdrav lipi prijatelju u predivnu Vojvodinu!., ti si vridan i pedantan, za nekoliko dan već vidim kako će taj znameniti okvir bit pripasan - izboljšan na tvome tomi!!! /ča bi pisal naš vridni firemanpeter!/., a kako kaže isto tako naš nadasve vridni i mladi Savo iz Bosne!., /je*eš mašinu ka se neda popravit i pripasat sa fleksericom i švas-aparatom!/.- ., samo da ti napomenem u svezi visine traktora sa zaštitnim okvirom!., znači; traktor sa zaštitnim lukom - okvirom - arnjem - roloba..., nesmi biti niži od 180 cm., niti viši od 205 cm!!!., si razumil???
... Puknuti!., fala za klopicu! /žena ti je Carica!/, i dobro društvo., ljubi cure!!!
... Bagudina!., prijatelju moj!., skromnog sam mišljenja!., ma ti tomo tako slabo dela i vuče!!!., MA SAMO BOLJE NEGOLI NOVI! ... jeb..e patak nevjernog!!!....
... zbalija!., tvoja ocijena čista petica!., samo oštro i na prvu!!!
Bog!., narode moje!., čitamo se...