Bespuča Bukovice ( Dalmatinske zagore)
rekli bi kod nas: tamo di vuk pošti nosi
Metalni zvuk ? nisam baš nešto išao za tim zvukom, teško mi je prepoznati jer nemam nijednog TV-a u blizini za usporediti, a primjetio sam da kad se motor malo zagrije promjeni dosta zvuk motora, a naravno i manje dimi
Gume su sve četri na 1.2 bara napumpane, a pičim je i trečom sporom, al onda nabija ko magare
Firemanpeter, moj motor bi trebo biti LDA672, mada me i dalje zbunjuju one oznake LDA-670 na vrhu oba cilindra ?
Koliko sam imao saznanja, postojalo je više generacija LDA-672 motora, valjda u toliko puno godina koliko se proizvodio LDA-672 izvršene su neka mala "izboljšanja" na motoru, dok je u principu motor ostao isti.
Zadnjeg kojeg sam vidio, (ustvari zadnje serije koje se proizvodile), čep za ulje su imale na potpuno drugom mjestu nego naši LDA-672, pozicioniran nešto iznad kontrolne šipke za mjerenje ulja. Ovi naša su valjda neka srednja godišta motora, sa varijacijama: oznake 670, 672 i mjesta dekompresije, čepa od ulja i sl.....
Nego zanimljiva tematika oko "generacija" i "izboljšanja" oko LDA-672 motora, koju bi mogli malo pobliže iztražiti ?
GROF kaže:
Nema smisla da gledamo samo ove novije idemo malo pogledat i ovog starca oronulog a još
u pogonu koji je isto tamo izrađen u Tomo Vinković u Bjelovaru među prvima.
Grofe, a gospodin sa desne strane ?
čini mi se da bi mogao biti slavonac