firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Re: TOMO VINKOVIĆ
to je 3T kopčanje.
to je 3T kopčanje.
bezimeni kaže:sad je meni jasno što mi je puko diferencijal, buraz vozio drva nekom čovjeku dva dana i to pola puta je asvalt a pola puta makadam, nekih 2 km u oba smjera...tek poslije mi reče da je stavljo lance...
zbalija kaže:
firemanpeter kaže:Jel imaš koju sliku difa, da se vidi pukotina. Ja sam nešto tako popravljao baš na PE 18. Stoga me zanima kako je kod tebe.
bezimeni kaže:gledajući peterovog tv, pade mi na pamet sljedeća ideja:
predlažem da se napravi kalendar s raznim tipovima tv-a, nije sad bitno da li je uređen ili ne, nego samo da su zastupljene sve vrste...mada njegov zaslužuje da bude na naslovnoj strani.
pa ne znam, ako ima gdje kakva štamparija koja bi to uradila a da mi prije toga između sebe odaberemo slike i koji kvalitet i format kalendara hoćemo, pa onda nek nam kažu koliko bi koštalo, uplatimo svaki koliko treba i mislim da ne bi trebalo bit problema...ko god ima kakav prijedlog bolje je, pa da uporedimo koja je varijanta najjeftinija i najbolja...firemanpeter kaže:bezimeni kaže:gledajući peterovog tv, pade mi na pamet sljedeća ideja:
predlažem da se napravi kalendar s raznim tipovima tv-a, nije sad bitno da li je uređen ili ne, nego samo da su zastupljene sve vrste...mada njegov zaslužuje da bude na naslovnoj strani.
Dobra ideja , samo neznam ko ima volje i ko ume da to napravi.
Ako imaš volje uslikaj one udrobljene zupčanike.
Jesi li ti pre ovog kvara otvorijo diferencial? Ako jesi, jel izgledalo sve u redu?
Jel moguče da tvoj frend nije stavijo oba dva menjača (prednji i zadnji) v istu brzinu pa vozijo ili barem krenuo tako?
To mi se čini više vjerovatan uzrok kvara.
Da trebat češ napravit nešto širu od traktora, tako da kad se ukosi da ne leti snjeg pod kotače.matrix123456 kaže:firemanpeter
,za mog tomicu mislim da bi najbolja sirina bila 120 da bude knap kad se ukosi...........
za tvog tomicu mislim da je dobra ova moja od 1,80 sirine to bi mu bilo taman za sireg puta
bezimeni kaže:pa ne znam, ako ima gdje kakva štamparija koja bi to uradila a da mi prije toga između sebe odaberemo slike i koji kvalitet i format kalendara hoćemo, pa onda nek nam kažu koliko bi koštalo, uplatimo svaki koliko treba i mislim da ne bi trebalo bit problema...ko god ima kakav prijedlog bolje je, pa da uporedimo koja je varijanta najjeftinija i najbolja...
bezimeni kaže:a ovaj je bio varen (kućište), već sam to i ranije navodio, vjerovatno zato jer nisu mogli ubacit nove zupčanike bez da su kućište rasjekli, i malo je tad bio nakrivo zavaren pa i to može bit razlog drobljenja...
GROF kaže:pozdrav bećarima najboljeg poljoprivrednog-foruma!!!
...ova hidraulika od našega člana ddalibora!., ugradjivana je u neke tomeke tvornički - serija od neki 100-tinjak traktora i to serija tv-731 i tv-732., išlo se "probat" nešto drugo i drugačije po uzoru na talijanske traktoriće., ali to i takovo bilo je znatno skuplje u konačnici, a rezultat i moć dizanja hidrulike ostal je isti., Istina i Bog!., taj sistem sa dva hidraulična celindra mogal je podignut veći teret., ALI, ALI!., samo na ravnom., sve ostalo mora se zaboravit jer dolazi do prekrićanja - prevraćanja - prevrtanja traktorića!., da rezoniramo - zaključimo!., taj i takov način podizanja poljoprivrednih priključaka - orudja je bil dobar., ali malo preskup, prekompliciran, niš novo!!!