zbalija
Dobro znana faca
- Tu od
- 21 Stu 2008
- Poruka
- 2,294
zbalija kaže:stjepko molim te reci ovo što sam označio na slici dali je to vareno iz čeličnih pločevina ili
je lijevano iz gusa?? Te dali imaš možda katalog dijelova za taj trasporter???
53njac kaže:pozdrav, hajde znalci pomozite ! na predhodnim slikama vidi se prosirivac kojim se prosiruje tv zanima me kada je tv P18 prosiren kako uskladiti jednobrazni plug ako nemam dovoljno dugacku polugu kojom kapcim isti. baca mi velike brazde i kvaliteta oranja je upitna. Traktor je stabilniji ali oranje ne ispada kako treba?
firemanpeter kaže:53njac kaže:pozdrav, hajde znalci pomozite ! na predhodnim slikama vidi se prosirivac kojim se prosiruje tv zanima me kada je tv P18 prosiren kako uskladiti jednobrazni plug ako nemam dovoljno dugacku polugu kojom kapcim isti. baca mi velike brazde i kvaliteta oranja je upitna. Traktor je stabilniji ali oranje ne ispada kako treba?
Kako te ja razumem ti si proširijo traktor a sad bi trebal makuti plug na stranu da bi bila brazda manja. Na polugi na koju kopčaš plug trebal bi imat rupe sa kojima se regulira gde stoji plug. Ako nemaš dosta rupa na toj polugi onda trebaš nju produžit i izbušit nove dodatne rupe na kojima češ to naštelat. Na snimku ispod (Deva nadam se da se ne ljutiš što koristim tvoj snimak) se vidi poluga sa rupama na kojoj se štela pozicija pluga u ljevu ili desnu stranu.
[youtube:2jn68fns]eNsRJn8DFPI&feature=player_embedded[/youtube:2jn68fns]
Aronino
Težko je sad govorit o kojem se traktoru radi. Ako staviš slike to če onda biti šala. Ako nemaš slike treba nam opis traktora. Drugo rješenje je da ti sam potražiš u ovoj temi sliku na kojoj je takav traktor i tako doznaš o čemu se radi.
Milky kaže:Nedavno sam kupio TV pa ne znam puno o njima iako sam neke stvari i sam radio pa me zanima gdje se nalazi filter hidraulike i gdje se može nabaviti?
Hvala puno!