Re: TOMO VINKOVIĆ
... lipi pozdrav mojim dragim i nadasve vridnim forumašima najboljega poljoprivrednoga - foruma!
., ma neznam odkud da počmem pisat i komentirat., puno je toga bilo za izčitat., a bilo je i smija!!!., aj fala dragome Bogu! da su se plajeri i zagorci izmirili!., e moj Pleystejšen5!., da sam te ja baniral nebi se više vratil pod vim jimenom.,,, ma došal bi pod drugim, ali ozbiljnijim., a naš Zbalija je jako, jako popustljiv, ima meko srdašce i da se nagovorit., a kaže se u narodu., ma jeb.. čovika ki se neda nagovorit!., sigurno je i naš Željac jedan od ti!!!., aj idemo dalje., glavu gori i treba se uozbiljit!.-
., vidim da su svi vridni puno delali., recimo ko naš Slovenac firemanpetar!., i traktorić je sredil u granicama vlasnički - gazdini zatjeva i mogućnosti., a neki su jopet plandovali i sanjali more na sav glas i pismo ko naš forumaš i moj prijatelj puknuti!!!., ma taj se čovik ubija od dosade., i još komentira da traktor mora bit u neredu ki dela., pa makar to bil i traktorić tome!., e onda mu je lipo i dobro odgovoril., a bome i zaključil vatrogasac Petar da je sigurno i njegov traktor u neredu kada to i takovo odobrava!., i moj Petre u pravu si!...
., plajstejšen vadi krompir i zaboravi prvi put upalit svetlo na kameri., a ko fol stručnjak za vu elektroniku 21. stoljeća., e onda nakon 100 kritika popravi se!, pa ponovi snimanje, ali naravno uz upaljeno dnevno svetlo da i mi svi vidimo tu silu dalmatinskoga krumpira!, sa pol sela u akciji snimljenoga filma a sa glavnim glumcem traktorom tomom!!! i vozačem ki se srami pokazat., ma sigurno je ružniji i odmene samog!.-
., svakako čekamo ku slikicu od našega vridnoga forumaša Bagudine!., ma sakril je celo bogatstvo ti svoji slikic ko zmija nogice!!!.-
., isto tako čekamo slikice našega nadasve vridnoga forumaša i znalca po pitanju taktorića tome?., ma našega Zbalije!!!., aj, aj Željac!., daj ljepi i kelji te slikice da vidimo tvoga tomu u akciji kadi se penje i proteže po predivnome Zagorju!.-...
Bog!., moj narode., čitamo se ...