Sigurno drži vodu to, kako kažete "stroj prema potrebi". Meni je ovaj Toma OK. Ne zauzima mi puno mjesta, može proči svugde oko kuče a posao odradi uredno, pošto nisam poljoprivrednik on mi je više nego dovoljan.
Bagerista
Pošto imaš želje (nadam se da i pare) da si jednog nabaviš a kažeš da ti se na žuri. Onda polako tražiš, motriš oglase, ne žuriš se i eto jednog dana doči če prilika, ugodna i onda hop, nabaviš. To ti je dobar način, jer ponekad se dobije jeftino ali još dosta dobra roba, ušteđena. Samo se treba strpit i motrit na priliku.
To i sam gledam,,,sad sam malo u škripcu,,ove sam godine uzeo,,dosta toga,,,ali ako nađem kojeg sigurno ču uzet,,,sad nije mi hitno,,,niti mi ne gori pod nogama,,ali ako se ukaže prilika,,,zašto ne..
sad mi je prioritet sredit do kraja sve priključke,,nešto sad malo modificiramo sijačicu za zelje.....a i gotova je makina za špricanje,,samo da mi stignu dijelovi iz agromehanike bijelovar,,,posložim punpu,,i gas da je probam, i stavim na spavanje........
A za strojeve,,,je reko sam prema potrebi,,zato šta ima dosta njih koji kupuju traktor,,,a nije mu potreban nit toliki a kamoli takva snaga,,,evo primjer jedan u blizini,,(da selo vidi),,a moga je proč puno jeftinije i imat stroj koji mu je dovoljan za njegovu poljoprivredu..........otom-potom svaka luda ima svoje veselje..........