Pozdrav svima!
., ej priajtelju joekiki!!!., ma moram se malo našalit!
., TOČNO si i sa pravom mislil da ima tri rupice., hehehe :lol:
motor od tvoga tome napravljen u Srbiji 21.maj Beograd!!!., i bilo bi logično da ima tri rupice!!!., ali očito je neko neš ujeba i dodal još jednu!!!., pa eto ti na!, sad je tvoj tome sa četri cele rupice na dizni!!!!...
., aj Bog!., ej!., nemoj se uvredit., ma moram i tebe malo legendo!
hahaha...naravno da možeš i malo mene,,,jer imam viška rupa, pa se ima gde...:lol:
u...mamicu im,,,znači neko je kemijao nešto...pre mene!
Već mi je bilo čudno kad sam bio u servisu za diznu,,,ljudi gledaju one podloške bakarne 4kom...malo cimaju glavama,prevrću očima, i nije im jasno da toliko ide podloške ispod dizne...???
Dali mi oni dve podloške 1 i 2mm, pa da kombinujem na moju odgovornost!!!
U katalogu piše 3 kom raznih debljina, e sad ja nisam mašinac i neznam dal treba sve tri podloške metnut, ili da biram po potrebi koja mi odgovara zbog dubine dizne??? Ako neko zna nešto više o tome,,,ako može nešto komentirati, biću zahvalan!!! Jest da sam ja već montirao, i probao sa 3mm bakarnih podloški(po katalogu, i mojoj logici)...i nije se skrijalo ništa, radi odlično, neg me sad to pomalo živcira!
I koja može biti razlika, što su mi metnuli istu diznu sa 4 rupice, a ne 3...?
Jel to ima negativnih uticaja?
I da još dodam da ugao bacanja mlaza nije isto...dva mlaza idu pod uglom, a dve sa strane!
bem li ga...nisam se nikada petljao oko toga, i pojma ti ja nemam!!!
caprez - vratilo se nesme mrdati 1-2mm nikuda, i to NIJE normalno!!!
nešto tu neštima! ako se mrda -levo/desno/napred/nazad...onda se mrda i gore/dole...samo mu zubčanici ne dopuštaju!
Da nisi pravio novi dihtung(zaptivač) od debljeg materijala?
ili nisi vratio dovoljno bakarnih podloški(one tanke) ispred konusno valjkastog ležaja, što upravo služe da za štelovanje lufta!
Treba da se okreće sa lakoćom, nesme biti ni tesno, ali da se mrda...NIKAKO!
Kakvom stanju su ti konusni ležajevi? Jesi li i njih menjao?
Pozdrav Joe!:mrgreen: