:supz:Dobru bosistu si nasao Joe! Blize je on nego ja.Kako Zbalija kaze, odnesi i pumpu. Ako nesto treba, samo javi. A zaartyman: bez brige, kad kuvamo nesto, javljam !!!
Pozdrav!!!
Pozdrav svima!
Pa gde si Misel...???
Ooooo PLAY 5 - pa dobro došao posle zaboravljene lozinke! Da da...ti moraš obavezno montirati Led diode,,,jer se i krompir vadio noću, ako me nevara sećanje....hehehe...ima da svetli ko božićna jelka! Samo neznam kako ćeš to izvesti...:scratch
Nego imaš dvobojne LED crveno/zeleno...pa možeš kombinovati, kad ti je ručica u praznom hodu - da gori drugom bojom 8)
gvozdeni - lepo oranje...ide to tebi kako ja vidim...samo tako nastavi, i nemaš brige!
Danas dok sam radio,,,počeo nešto jače da dimi...kad sam došao k-home...izvadim diznu...i samo jedan mlaz baca!
Evo da vidite kako radi...
http://www.youtube.com/watch?v=9eynqZ6Boew
Pozdrav Joe!
zašto pobogu! , ako si se već mučio s kukom nisi ovaj dio napravio tako da se veže preko dva svornjaka (jedan između vratila inverzije , drugi dolje pri dnu ) nego se buš svaki put patio s ovih 8 vijaka ?evo,rijeseno ono kopcanje za prikolicu...
i konacno stavio nove gume gore...
ma nije to tak komplicirano,da se rjesit s mikro salterima ak bas hoces al za to treba puno vremena i truda...Teško je to izvest da gori razlićito u različitim brzinama
zašto pobogu! , ako si se već mučio s kukom nisi ovaj dio napravio tako da se veže preko dva svornjaka (jedan između vratila inverzije , drugi dolje pri dnu ) nego se buš svaki put patio s ovih 8 vijaka ?
Kuka mora biti okretna
....
ma nije to tak komplicirano,da se rjesit s mikro salterima ak bas hoces al za to treba puno vremena i truda...
A dobro ,bolje za tebe ... pogledao sam samo prvu sliku , izgledalo je , da izgledalo je na nije okrertna:scratchpa i je okretna na prikolici!?!? :idea:
a sto se tice ovih 8 vijaka neznam dal cu ih kad opce morat skidat jer mi kardan ide iznad kuke i nije potrebno skidanje za recimo malcer,(racunal sam na to) a drugi prikljucak za sad nemam s kardanom!
zbog toga si mislio il sam te mozda krivo shvatio? :scratch
Dugo pratim ovaj forum pa sam se napokon odlučio javiti.Dolazim iz Gorskog kotara iz okolice Vrbovskog.
Imam tomeka 732 sa dosta priključaka.
Vidim da se tu rade svakakva izboljšanja i prepravci a i sam to volim kad se nešto prepravlja i dorađuje.
Za prvi put toliko.
Eto, kad ulovim malo vremena, uobličil ti budem to u knjigu.Huh...! evo link za skiniti KATALOG REZERVNIH DJELOVA ZA TOMU VINKOVIĆA420/523:
http://www.speedyshare.com/files/24709404/KATALOG.rar
Za one koji neznaju kako: Kad kliknete na link dođe vam stranica na kojoj je drvena kutija i poviše nje zelena strelica i desno piše katalog.rar.i za skinit kliknite na dva prozorčića desno od onog di piše rar.... Ukoliko dođe do problema sa skidanjem ili datoteka bude vremenom izbrisana javite mi se u pp ili se javite GROFU pa ce on mene kontaktirat!!