danot
Član
- Tu od
- 2 Srp 2009
- Poruka
- 633
Da se svakog pridrzuje do uputstvo za upotreba na TV, i da zglob podmazuje na propisani 10 radni sati, ja glavu dajem da svaki zglob bi izdrzao i preko 6000 radni sati, bez reparacija. Ljudi ne podmazavaju ili nemaju onaj ured za podmazavanje(mazalica), pa zglob brzo razlupa, ili pak im tekne da treba podmazuvanje tek kada se oseti lufta.
Kod mene ima stvarno malo radni sati 13XX, podmazujem zglob na oko 10 rs, i za sada nema lufta ni najmanje, a tu na forum sam procitao i da neko na 500 rs reparirao zglob.
Zglob nije mana kod TV, samo treba nega, svi valjaci i mnogo bageri imaju zglob na sredina,i kod njih zglob nije vecan, ima vjek trajanja i se trosi,ali to ne znaci da ti strojevi ne valjaju.
Ovde se naviklo da se pljuje samo po TV!
Kod mene ima stvarno malo radni sati 13XX, podmazujem zglob na oko 10 rs, i za sada nema lufta ni najmanje, a tu na forum sam procitao i da neko na 500 rs reparirao zglob.
Zglob nije mana kod TV, samo treba nega, svi valjaci i mnogo bageri imaju zglob na sredina,i kod njih zglob nije vecan, ima vjek trajanja i se trosi,ali to ne znaci da ti strojevi ne valjaju.
Ovde se naviklo da se pljuje samo po TV!