Re: TOMO VINKOVIĆ
firemanpeter kaže:
A komplet nije skup, jeli tako Joe? Dobro pogledaj semeringe, zupčanike i njihove zubove i sve ostalo u menjaču, ako ima koje oštete ili istrošenosti. Sad kad več radiš, pa da se posle ne ljutiš ako primetiš nešto neispravno.
Pozdrav svima!!!
Ključ - 5eura
Nosač ključa - 14eura
Oring 3 kom - 0,6eura
Al sve je to sad sitnica...uzmem ti ja prebrisati deklu, da bi stavio na brtvu(dihtung) da ga isečem,,, i šta vidim....
:madmana: :madmana: :madmana: :madmana: :madmana: :madmana: :madmana: :madmana:
Napuklo mesto gde ulazi ona osovina sa čuvenim valjčićima padalica...da popizdiš...odmah drmnem 3 rakije,,,malo se smirim,pa aj da vidim šta ću!!!
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Konsultujem se sa par ljudi...kaže zavarivač(profi) - da bi to zavarili kvalitetno,,,mora se cela dekla zagrejati na nekih 150 - 200 stepeni celziusa,,,i da izvadim semeringe i sve što može da se ošteti prilikom zavarivanja...krenem ti ja to da vadim,,, skinem zubčanik(za kardan)izbijem vretenastu osovinu do pola,,,i nešto čudno mi se osovina drma u svim pravcima,,,kao da nema prednjeg ležaja,,,i kad je izasao do kraja, imao sam šta videti!!!
Ležaj se raspao...
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Ako je neko imao taj problem,sa pukotinom na deklu,i kako je rešio problem???
Prihvatam sve moguće savete...
Jedino mogu da kažem - da se ta osovina ne okreće što je u napukloj rupi,,,i da trpi opterećenje samo u sporohodnu i rikverc! A u brzohodnu nema opterećenja,,,pošto nije u funkciji prenosa nikakve sile,,,okreće se u praznom hodu!!!
Pozdrav joe!!!